Νέα θεατρική παράσταση ”Το ξήλωμα της σημαίας”

Την ώρα που έπεφτε η αυλαία και έσβηναν τα φώτα στη θεατρική παράσταση στη Λεμεσό, ”Πικράθηκα στα Ελληνικά, Πληγώθηκα στα Τούρκικα” άναβαν άλλα φώτα, αυτά του συμβόλου μίσους στον πενταδάκτυλο.

Την ώρα που ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακκιντζί χειροκροτούσαν τον Τουρκοκυπριακό θίασο, κάποιοι άλλοι στα κατεχόμενα χαιρετούσαν την σημαία του αίσχους και της ντροπής.

Την ώρα που ο Πρόεδρος και ο Ακκιντζί αισθάνονταν ευφορία κάποιοι άλλοι αισθάνονταν δυσφορία.

Για να μην μείνουμε θιασώτες μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης χαμηλής πολιτικής, δηλαδή συνευρέσεις για θέατρο, κινηματογράφο, όπερα, καμιά έκθεση γλυπτικής κλπ, το apokalipsi.com εισηγείται κύριε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας κάτι πιο χειροπιαστό.

Στην επόμενη παράσταση όποια και αν είναι αυτή, να εισηγηθείτε στον κύριο Ακκιντζί δύο δημοτικά σχολεία από τις ελεύθερες περιοχές και δύο από τα κατεχόμενα να συγκεντρωθούν στην πλαγιά του πενταδακτύλου και ν’ αρχίσουν το μάζεμα των πετρών που συνθέτουν εκείνο το θέατρο του παραλόγου, τη σημαία σύμβολο του μίσους.

Εάν φέρει αντίρρηση ο κύριος Ακκιντζί στην πρότασή σας θα ήταν καλό να του υπενθυμίσετε ποιοι πληρώνουν τόσα χρόνια τα λαμπιόνια για τον απρόσκοπτο φωτισμό της σημαίας.

Αν συνεχίσει να αρνείται ο κύριος Ακκιντζί , τότε στα πλαίσια των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, που εσείς εξαγγείλατε και περιλαμβάνεται η ένωση των συστημάτων ηλεκτρισμού των δύο πλευρών, θα μπορούσατε να ζητήσετε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης της σημαίας.

Ως τελευταία επιλογή, αν εξακολουθεί να κάνει νερά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης τότε ζητείστε να πληρώσει τον λογαριασμό!!!

Στο κάτω κάτω αν αποτύχουν όλες οι προσπάθειές σας τότε αναλαμβάνω να γράψω εγώ μια θεατρική παράσταση την οποία θ’ ανεβάσει και πάλι το Τουρκοκυπριακό Θέατρο Λευκωσίας, με τίτλο ” Το ξήλωμα της σημαίας με πικραίνει στα Ελληνικά, με πληγώνει στα Τούρκικα”

Κρατίνος

Comments

via Facebook