Τα «συμφέροντα» της Αντιγόνης

Mε ένα απλό σερφάρισμα στο Facebook τελικά μπορείς να διαπιστώσεις πράγματα και θαύματα.
Ένα από αυτά τα θαύματα διαπίστωσα και γω, προερχόμενο από την αγαπητή τέως ευρωβουλευτίνα, Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Ανάρτησε, λοιπόν, ότι άκουσε μια συζήτηση στο τρίτο του ΡΙΚ, για την επικείμενη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, διαπιστώνοντας ότι είναι αναγκαίες οι τομές και οι μεταρρυθμίσεις, γιατί εντοπίζονται σοβαρές αδυναμίες στον τρόπο λειτουργίας του.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά, δυστυχώς η κυρία Αντιγόνη προχώρησε τις σκέψεις της, πέφτοντας σε μια σειρά ατοπήματα.

Το πράγμα λοιπόν άρχισε να χαλάει, όταν εξέφρασε την άποψη ότι πρωτίστως προέχει να αλλάξουν ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, να εμπεδωθεί επιτέλους η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και να υπάρχει πραγματικά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, που να καλύπτει όλα τα στάδια και διαδικασίες ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ -ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ και ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ των στελεχών του.

Συμπληρωματικά, μάλιστα, επισήμανε ότι για χρόνια ακούμε μεγάλα και παχιά λόγια, που στο τέλος μένουν ανεφάρμοστα, γιατί παρεισφρέουν μικροκομματικά και άλλα συμφέροντα, συστήνοντας να κρατάμε μικρό καλάθι προσδοκιών. Ζήτησε επίσης την άποψη των πολιτών για τα γραφόμενά της.

Κυρία Αντιγόνη γνωρίζεται σε ποιο κόμμα ανήκετε;

Γνωρίζετε τι εκπροσωπεί το κόμμα στο οποίο ανήκετε;

Γνωρίζετε ποιοι είναι οι βασιλιάδες του ρουσφετιού και ζητάτε να «εμπεδωθεί επιτέλους η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ»;

Γνωρίζετε ποια «κομματικά και άλλα συμφέροντα παρεισφρέουν»;

Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε, διότι είστε και εσείς μέρος του συστήματος, που σήμερα όλοι καταδικάζουν, αλλά, για πολλά χρόνια το συντηρούσαν και το ”πρόσεχαν”…

Και…καλό θα είναι, αφού λοιπόν θεωρήσουμε ότι γνωρίζετε ή έστω κάτι μπορεί να ξέρετε, να μας το πείτε να το μάθουμε και μείς.

Κρατίνος

Comments

via Facebook