Στ’ αυγά του Αβέρωφ…

Τα έχωσε χοντρά στην κυβέρνηση, που στηρίζει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και με παντιέρα τον υφυπουργό παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνο Πετρίδη κάλεσε άπαντες τους μετέχοντες στο υπουργικό συμβούλιο να μιμηθούν το παράδειγμά του.

Δηλαδή να τολμήσουν αλλαγές. «Είναι και οι υποσχέσεις μας ως κυβερνών κόμμα για αλλαγές. Είναι η ώρα να σπάσουμε αυγά». «Οι υπουργοί της κυβέρνησης, που στηρίζουμε πρέπει να προχωρήσουν σε τομές, όπως τον υφυπουργό και όχι μόνο διαχείριση».

Τα πυρά του Αβέρωφ μπορεί να είναι φίλια, ωστόσο, στρέφονται καθαρά εναντίον Υπουργών, οι οποίοι φαίνεται να γράφουν στ’ αυγά τους τις τομές που πρέπει να γίνουν, υποδεικνύοντάς τους εμμέσως πλην σαφώς ότι η ώρα του ανασχηματισμού είναι πολύ κοντά.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει προδεσμευτεί και ο κύριος Νεοφύτου όπως συνηθίζει το κόμμα του για να προχωρήσει σε υπουργοποιήσεις, αλλά το να κρούεις τον κώδωνα του κινδύνου, επικαλούμενος αυγά, παραπέμπει και αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι κύριε Αβέρωφ να μετρήσουν πόσο μεγάλα είναι τ’ αυγά τους.

Κρατίνος

Comments

via Facebook