Γελοιότητες!

Οι πολιτικοί ταγοί του τόπου έχουν ξεφύγει! Τη στιγμή που ο κοσμάκης “πνίγεται” σε ένα “άρρωστο” περιβάλλον, το μοναδικό πρόβλημά μας είναι αν είμαστε ομοφοβικοί, αν είμαστε  “περήφανοι” ή όχι και ποιοι πολιτικοί θα περπατήσουν στην “παρέλαση υπερηφάνειας” αλλά  και τα σεξιστικά σχόλια του Βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντρέα Θεμιστοκλέους προς τη συνάδελφό του, Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Μάλιστα στο όλο ζήτημα κρίθηκε αναγκαία η παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής! Σοβαρότης μηδέν.

Δεν φτάνει η συζήτηση περί υπερήφανων και άλλων… το δεύτερο “μεγάλο” ζήτημα είναι αυτό των αμπελοπουλιών! Βλέπετε τα προβλήματα αυτού του καημένου λαού που είχαν τη δυστυχία να έχουν τέτοιους πολιτικούς, “λύνονται “με το να καταδικάσουν μία ολόκληρη επαρχία, την οποία φτυσμένη έχουν και τη θυμούνται μόνο σε εκλογές.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει! Ασχοληθείτε κύριοι με θέματα επιβίωσης του Κυπριακού λαού, απαιτείστε εδώ και τώρα την τιμωρία των ενόχων για την τραγική κατάσταση της οικονομίας μας,  ασχοληθείτε με το μέλλον των παιδιών μας! Γελοιοποιείστε και μαζί σας όλοι εμείς!

 Πυθία

 

 

Comments

via Facebook