Όταν η βλακεία ξεπερνά τα όρια τότε τα Σκόπια γίνονται… Μακεδονία (Videos)

"񡠴ﵠб���;, 󴧭 ¯� �С񡳪嵞 30 Ϫ�߯�15. Ϡ𱹨�񣼲 Kݮ粠Գ߰񡲠ᰜ�󥠳堥🪡鱧 屾� �⯵륵�粠͝Რħ쯪񡴟Წ é񣯵 ʯ��ﵬ 󷥴骜 쥠�𱯳�ꞯ쥴᭡󴥵� 𯫩� ��򮊨EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Την ώρα που τα Σκόπια, εκμεταλλευόμενα στο έπακρο την προσφυγική κρίση, κατάφεραν να επιτύχουν πλήρη αναβάθμιση γεωστρατηγικά αλλά και γεωπολιτικά και να γίνουν ένας νέος ενδυναμωμένος “παίκτης” στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων, Έλληνας υπουργός το αποκαλεί δημόσια “Μακεδονία”.

Εύλογα αυτή η αναφορά κάνει τον γύρο του κόσμου από την πλευρά των Σκοπίων καταφέρνοντας καίριο πλήγμα στις πάγιες Ελληνικές θέσεις.
Ανευθυνότητα ; απροσεξία ; ανεπάρκεια ; ελλιπείς γνώσεις ;

Ότι και να συμβαίνει η πρωτοφανής δήλωση του Γιάννη Μουζάλα αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, έδωσε πολλά επιχειρήματα στους Σκοπιανούς και για την αμφισβήτηση της ιστορίας της Ελλάδας και των συνόρων της.

Ο κύριος Μουζάλας όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που «ξεφεύγει».

Τους τελευταίους μήνες εκπλήσσει και προκαλεί με τις αντιφατικές δηλώσεις του και τον ωμό τρόπο με τον οποίο δηλώνει πώς τα σύνορα στην Ειδομένη θα κλείσουν οριστικά – ενώ η κυβέρνηση υποστήριζε πώς δεν θα γίνει – πώς δεν θα ανοίξουν για 2-3 χρόνια, ότι στην Ελλάδα θα εγκλωβιστούν 70.000 ή 100.000 ή 150.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Αντιμετωπίζει δηλαδή το προσφυγικό, ένα θέμα παγκόσμιας ευαισθησίας όπως πρέπει να αντιμετωπίζεται, με απίστευτη ελαφρότητα.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που πέταξε το νέο μαργαριτάρι
απέδειξε πώς είναι τουλάχιστον ανεπαρκής στα καθήκοντά του.

Ευτυχώς ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν εκτελεί καθήκοντα διαπραγματευτή, ούτε έχει οποιαδήποτε σχέση με το Κυπριακό. Με βάση τα δείγματα γραφής του θα μπορούσε κάλλιστα, με την ελαφρύτητα που τον διακρίνει, να χαρακτηρίσει την Κύπρο…

Απολαύστε τη βλακεία που ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΚΟΜΑ, σε όλο της το μεγαλείο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κρατίνος

 

 

 

Comments

via Facebook