Τα πάνελ των αμόρφωτων και τα βίντεο της ντροπής

Mην τους πυροβολείτε εσείς τους προσλάβατε… Κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι αυτοί που λαμβάνουν μέρος στα τηλεοπτικά πάνελ και όχι μόνο.

Οι πανελίστες πρωινάδικων, μεσημβρινών, απογευματινών, βραδινών και μεταμεσονύκτιων τηλεοπτικών εκπομπών, προσπαθούν να κρατηθούν στον τηλεοπτικό αέρα, με οποιοδήποτε κόστος ή τίμημα.

Πολλές φορές δίδεται η εντύπωση ό,τι είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε, ακόμα και να πληρώσουν, για λίγα λεπτά τηλεοπτικού αέρα. Εκεί είναι που παίρνουν και τα μυαλά αέρα.

Αρκεί να δει κάποιος μόνο 10 λεπτά από εκπομπές, που διαθέτουν πάνελ, για να χάσει πάσα ιδέα και για τα πάνελ και για τους πανελίστες “δημοσιογράφους” τους.

Βάζω εισαγωγικά στη λέξη δημοσιογράφοι, για προφανείς λόγους, αφού στην Κύπρο εκτός από δημοσιογράφους που σε μια νύχτα μπορεί να βαπτιστούν καναλάρχες, με τον ίδιο τρόπο οι παραγωγοί και οι μοντέρ μπορεί να βαπτιστούν δημοσιογράφοι.

Οι πανελίστες, λοιπόν, στην αγωνία τους να πουν την καλύτερη ατάκα, να κλέψουν τις εντυπώσεις, να γλύψουν την παρουσιάστρια, να κάνουν πως γελούν με ανόητα και χαζά αστεία, να είναι σχεδόν υποχρεωμένοι να έχουν γνώμη για τα πάντα, ξεχνούν ότι η αμάθεια δεν είναι κάτι που κρύβεται!

Ακούμε του κόσμου τις βλακείες και μαργαριτάρια, που θα ζήλευε και η «Άντζελα».

Ενώ, όλα κυλούν καλά και άγια, ξαφνικά μια είδηση περιτυλιγμένη και με ένα βίντεο ντροπής από μια καθαρά προσωπική στιγμή, όση αηδία και αν προκαλεί, έρχεται να ταράξει τα νερά.

Ο νεαρός δημοσιογράφος με λαμπρή καριέρα σε εκπομπές live που διαθέτουν και χρωματισμούς με room «συλλαμβάνεται» πάνω στην αδυναμία του…

Η αδυναμία του που έχει να κάνει με τη σεξουααλική ζωή του κάνει τον γύρο των social media και προκαλεί αισθήματα ανάμεικτα, όπως λύπη, ντροπή, θυμό, αηδία.

Εκεί λοιπόν εμφανίζονται οι φίλοι, οι εχθροί, οι αμόρφωτοι, οι πανελίστες και αρχίζουν το κράξιμο στην αρχή με μορφασμούς και νοήματα και ακολούθως σαν σε χορωδία!

Τώρα τους δίδεται η ευκαιρία να γλύψουν περισσότερο, να φωνάξουν δυνατότερα, να κλέψουν ένα πλάνο παραπάνω να γίνουν πιο γραφικοί και ας είναι ίδιοι με εκείνον που «συνελήφθη» σε προσωπική στιγμή.

Αυτοί λοιπόν οι πανελίστες με ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ, λίγο θράσος, πολύ αυθάδεια και άγνοια κινδύνου και γνώσεων, θα αντικαταστήσουν, μετά πολύ μεγάλης χαράς, τον δημοσιογράφο του χρωματισμένου room που υπέπεσε με μακάβριο προσωπικό λάθος, να δημοσιεύσει, ή να αφήσει να διαρρεύσει, ή να διαρρεύσουν κάποιοι την βιντεογραφημένη προσωπική στιγμή του.

Ολο και κάποια αδυναμία θα έχουν όμως όλοι. Θα μπορούν άραγε να την κρύβουν για χρόνια; Η κάποια στιγμή θα γίνουν με τη σειρά τους ΕΣΥ που σήμερα κράζουν;

Κρατίνος

Comments

via Facebook