Αδέλφια μας μόνο οι Τ/κ της Δ.Δ.Ο;

Ο Κοράι και η Τσινέλ, το ζεύγος των Τ/κ ,σύρονται στα ψευδοδικαστήρια του παράνομου κατοχικού καθεστώτος, γιατί τόλμησαν να υψώσουν τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας έξω απλό το σπίτι τους και το κατάστημά τους, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Την ίδια ώρα, στις ελεύθερες περιοχές διεξάγεται μια αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων για την απουσία του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ στην εκδήλωση συμπαράστασης προς τους δύο Τ/κ συμπατριώτες μας.

Η απάντηση που έδωσε το ΑΚΕΛ στις κατηγορίες του ΔΗΚΟ είναι ότι το κόμμα της αριστεράς δεν θέλει να είναι ουραγός εκδηλώσεων που διοργανώνουν δυνάμεις που έχουν στόχο την αποκήρυξη της προοπτικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής ομοσπονδίας! Μάλιστα σημειώνει, ότι το ΑΚΕΛ χωρίς τυμπανοκρουσίες στήριζε  και στηρίζει το ζεύγος.

Επιτέλους κύριοι του ΑΚΕΛ θα πρέπει να ξεπεράσετε τη νοοτροπία, «εκεί που διοργανώνουμε εκδηλώσεις ΕΜΕΙΣ, τρίτος δεν χωράει».

Όσον αφορά το κυβερνών κόμμα και αυτό έλαμψε δια της απουσίας του…

Τελικά, αδέλφια μας είναι μόνο οι Τ/κ που υποστηρίζουν τη Διζωνική Δικοινοτική ομοσπονδία?

Ντροπή κύριοι! Αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι η διάσωση του συμβόλου  της Κυπριακής Δημοκρατίας…κάτι που τόλμησαν να κάνουν δύο βιοπαλαιστές, ρισκάροντας ακόμα και  την ίδια τους την ζωή. Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να παρακολουθείτε από τις βολεμένες σας καρέκλες το «κουρέλιασμα»   της Κυπριακής Δημοκρατίας και λάμπετε δια της απουσίας σας σε ό,τι  μαρτυρεί την ύπαρξή της. Την ίδια την κυπριακή σημαία!

 

 

 

Comments

via Facebook