Στην Κύπρο ο κλώνος του Σούμαχερ!

Με ιδιαίτερο στόμφο ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους, κραύγαζε ότι αδικείται από την «επίθεση» που δέχεται από εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις σχετικά με το «αμάρτημά» του, δηλαδή την έφεσή του στην ταχύτητα.

Ο επιρρεπής στην ταχύτητα βουλευτής, δυστυχώς επιβεβαίωσε άλλον έναν κανόνα, καθώς την ημέρα που το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσιζε για την άρση της ασυλίας του, αυτός καταγγέλθηκε και πάλι, αφού το κοντέρ του αυτοκινήτου του έφτανε τα 139 χλμ. Δεν έχει καμία σημασία αν πλήρωσε αμέσως το εξώδικο.

Απλώς, ο κύριος Θεμιστοκλέους και όσοι υποστηρίζουν τις θέσεις και απόψεις του επί του θέματος, δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν ότι δεν βρίσκονται μόνοι τους στο δρόμο.

Δίπλα τους, μπροστά, πίσω, απέναντι, υπάρχουν και άλλοι οδηγοί, οι οποίοι δεν έχουν καμία διάθεση να ανέχονται στον δρόμο τον Θεμιστοκλέους και τους άλλους ανεγκέφαλους που ενστερνίζονται τις απόψεις του.

Ο δημόσιος δρόμος δεν είναι πίστα ταχύτητας και αυτό φαίνεται ότι αδυνατεί να κατανοήσει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, ο οποίος, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται συνιστά δημόσιο κίνδυνο.

Διερωτώμαι γιατί βιάζεται τόσο πολύ ο κύριος Θεμιστοκλέους, ζητώντας από το Ανώτατο Δικαστήριο, ν’ αποφασίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα για την ασυλία του;

Μήπως θέλει να προλάβει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο δεν έχει ακόμη καταρτιστεί;

Μήπως εκτιμά ότι ο Πρόεδρος του κόμματός του τον θέλει ως βουλευτή για τη «άψογη» συμπεριφορά του προς τα μέλη της τροχαίας, όταν τον σταματούν για να τον καταγγείλουν;

Μήπως εκτιμά ότι ο Πρόεδρος του κόμματός του τον θέλει ως βουλευτή – κράχτη για το κόμμα – μοντέλο που όπως λέει θέλει να δημιουργήσει;

Αν και εφόσον ο Αβέρωφ Νεοφύτου προγραμματίζει να καταρτήσει την ομάδα του, συμπεριλαμβάνοντας και τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους, τότε πρέπει να τον τοποθετήσει στη θέση του σέντερ φορ διότι θα είναι ασταμάτητος. Αλλιώς να αλλάξει άθλημα και να διαφημίσει παντού ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται στην Κύπρο και απλώς να παρουσιάσει τον Κύπριο …κλώνο του.

Κρατίνος

Comments

via Facebook