Τζάμπα μάγκας ο Συλλούρης

Το ζήτημα που προέκυψε με τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Ρίκκο Ερωτοκρίτου, δίδει την ευκαιρία για διερεύνηση αποφάσεων, που λήφθηκαν στο παρελθόν από πρώην Γενικούς και Βοηθούς Γενικούς Εισαγγελείς, τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης.

Να γυρίσουμε δηλαδή πολλά χρόνια πίσω….

Αγαπητέ υπέρμαχε του ”όλοι όσοι κατέστρεψαν την οικονομία στη φυλακή”, οι δυνατοί πολιτικά άντρες φαίνονται, όταν πρέπει να πάρουν πολιτικές αποφάσεις, που θα έχουν πολιτικό κόστος, ειδικά, όταν πρόκειται για κομματάρχες, έστω και μικρού βεληνεκούς.

Τόσον καιρό έβγαλε μαλλιά η γλώσσα σου να φωνάζεις, για τα περί σκανδάλων στην οικονομία. Δεν σε άκουσαν και πολλοί, αν και σε πολλά πράγματα, είχες δίκιο.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να πάρεις μια πολύ εύκολη απόφαση και εσύ φρόντισες να την πάρεις, ως ένας νέος Πόντιος Πιλάτος, τσουβαλιάζοντας τα πάντα.

Ο ΔΗΣΥ καθηκόντως, μετά την γκάφα ολκής, με την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπέρ του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, λέγει τώρα ότι δεν παρεμβαίνει και δεν τοποθετείται σε θέματα, που αφορούν τη δικαιοσύνη.

Όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν την παραίτηση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Ο κ. Συλλούρης, εμφανίστηκε ως τζάμπα μάγκας και ζήτησε την παραίτηση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα και μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματός του.

Το λάθος που έκανε, όμως, είναι ότι ζήτησε ταυτόχρονα και την παραίτηση του Γενικού Εισαγγελέα.

Γιατί κ. Συλλούρη ζητείτε την παραίτηση Κώστα Κληρίδη;

Επειδή η μέχρι σήμερα στάση του Γενικού Εισαγγελέα (τέως δικαστή) αποτελεί κόσμημα για τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας;

Επειδή διαχειρίζεται με πολύ προσεκτικά βήματα τις ποινικές υποθέσεις, για να τις φέρει εις πέρας;

Το πρόβλημά του είναι ότι δεν είναι πολιτικός και αυτό είναι ευτύχημα για τον κυπριακό λαό τη δεδομένη στιγμή, διότι ο τρόπος που αντιμετώπισε την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ενδεικτικός του ότι δεν «μασάει τίποτα» στην καθομιλουμένη και θα οδηγήσει τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Γιατί κ. Συλλούρη ζητείται την παραίτηση του Γενικού Εισαγγελέα και υποδεικνύετε τις ευθύνες του, για την καθυστέρηση, σύμφωνα με την άποψή σας, στη διερεύνηση του θέματος της καταστροφής της οικονομίας;

Μήπως το τσουβάλιασμα και η τζάμπα μαγκιά σας υποδηλοί κάτι άλλο;

Και μένω ως εδώ…..

Κρατίνος

Comments

via Facebook