Διοργάνωση λιθοβολισμού για Φούλη και Άντρο για Χρήματα της Focus – Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω

 

Εισηγούμαι να στήσουμε τόσο τον Άνδρο όσο και το Φούλη στη νέα πλατεία του Γιωρκάτζη στη Λευκωσία και να τους λιθοβολήσουμε γιατί τα πήρανε από τη Focus. Παλιόπαιδα. Εγκληματίες. Μας κατέστρεψαν. Οι κακοί πολιτικοί! Τέττε! Εισηγούμαι μάλιστα τον λιθοβολισμό να τον κάνουν οι νέοι άνθρωποι. Το ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου. Έτσι για να υπάρξει μια κάθαρση και το ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου να νιώσει πράγματι ότι τα πράγματα μπαίνουν πλέον στον ίσιο δρόμο.

Όροι συμμετοχής λιθοβολισμού:

 1. Στο λιθοβολισμό δύνανται να μετέχουν νέοι άνθρωποι ηλικίας 18 εως 35 ετών που αποτελούν το νέο αίμα, το ΜΕΛΛΟΝ
 2. Έκαστος δύναται να ρίξει μέχρι 3 πέτρες ανεξαρτήτου μεγέθους και βάρους
 3. Εις περίπτωση που το ΜΕΛΛΟΝ είναι θηλυκού γένους, δύναται την ρίψη λίθον να την αναλάβει ο παπάκης
 4. Το πτύειν επιτρέπεται

Περιορισμοί στις συμμετοχές:

 1. Ουδείς από το ΜΕΛΛΟΝ δύναται να συμμετάσχει στο λιθοβολισμό, εάν ήταν ένας εξ αυτών των χιλιάδων που ταξίδεψαν στη Κύπρο ως φοιτητές με πληρωμένο εισιτήριο από το κόμμα.
 2. Ουδείς δύναται να συμμετάσχει εάν στο στρατό ζήτησε καμιά μεταθεσούλλα, υπηρεσιακά, τιμητικές, άδειες εξωτερικού.
 3. Ουδείς δύναται να συμμετάσχει εάν είναι μέλος είτε της Εθνικής Φρουράς είτε της Αστυνομικής Δύναμης και ζήτησε παρέμβαση από το κόμμα είτε για προαγωγή, είτε για μετάθεση.
 4. Ουδείς δύναται να συμμετάσχει εάν ζήτησε ρουσφετάκια σε νοσοκομεία για να εξεταστεί ενωρίτερα.
 5. Ουδείς δύναται να συμμετάσχει εάν παρευρέθηκε σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών που διοργανώθηκαν από τα κόμματα, χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.
 6. Ουδείς δύναται να συμμετάσχει εάν παρευρέθηκε σε δείπνο κόμματος στο οποίο σερβίρετο μούχτι φαΐ.
 7. Ουδείς δύναται να συμμετάσχει που κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος ή τα μέλη της ηγεσίας του κόμματος στο γάμο του.
 8. Γενική Πρόνοια: Ουδείς δύναται να συμμετάσχει εάν ζήτησε οποιαδήποτε άλλη μη αναφερόμενη στους παρόντες κανονισμούς, βοήθεια, ρουσφέτι, διαμεσολάβηση, κούντημα, σπρώξημο, γείωμα, διευκόλυνση από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή και πολιτικό.

Για να δούμε πόσοι έμειναν. Για να δούμε πόσοι θα μπορέσουν να σταθούν εκεί στην ρίψη λίθων και κοιτάζοντας αυτούς τους πολιτικούς στα μάτια μπορεί να παρουσιάσει εαυτόν ως αδιάφθορο και μη εξαρτώμενο από τους πολιτικούς. Για να δούμε πόσοι τελικά από εμάς που φωνάζουμε με τα κόμματα και τους πολιτικούς, έχουμε τη φωλίτσα μας χεσμένη και κάνουμε τους ιδεολόγους είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε στις καφετερίες. Για να δούμε ποιος τελικά σε αυτό το τόπο πραγματικά έφταιξε που καταστρέψαμε το μέλλον μας, μπήκαμε σε μνημόνιο, χάσαμε καταθέσεις, χάσαμε αξιόγραφα, χάσαμε δουλειές, χάσαμε σπίτια, χάσαμε αξιοπρέπειες, το μέλλον μας.

Εκτός φυσικά και εάν θεωρούσαμε ότι είχαν μηχανές κοπής χρημάτων, για τα εισιτηριάκια που μας έκοβαν, τα τραπεζώματα που μας έκαναν, τα φακελλάκια στους γάμους μας, τις συναυλίες τις προεκλογικές. Γιατί αδέλφια μηχανές κοπής χρήματος δεν κυκλοφορούν στην αγορά.

Άρα όταν και εμείς τα παίρναμε…καλά ήταν…όταν ερχόμασταν δήθεν για να ψηφίσουμε, ενώ ήταν για να φάμε μακαρόνια του φούρνου της μάμμας, να δούμε το amore, να δκιανεφτούμε, ήταν μέλι. Τώρα…όλοι επαναστάτες!!! Για αυτό σας λέω.. να τους λιθοβολήσουμε. Αλλά ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Σπάρτακος

Comments

via Facebook