Αδέλφια απορριπτικοί, φουστανελλάδες, απανταχού πατριώτες. Πάρτε τα G3 να φάμε τους Τούρκους

Μην φοβάστε αδέλφια. Εμείς το βιολί μας. Συνεχίζουμε όλοι στα χαρακώματα για μια λύση του Κυπριακού που θα μας φέρει στην Κερύνεια, στο Ριζοκάρπασο, στον Απόστολο Ανδρέα. Θα ρίξουμε τους Τουρκαλλάδες στη θάλασσα της Κερύνειας να παν κολυμπώντας από κει που ήρθαν. Καλός Τούρκος ο Νεκρός Τούρκος. Δεν γουστάρουμε ομοσπονδίες. Δεν γουστάρουμε δικοινοτικές μπούρδες. Δεν μας αρέσει η ιδέα να μοιραζόμαστε αυτά τα χώματα με Τουρκαλλάδες. Ημείς είμεθα Έλληνες. Όχι οι σύγχρονοι φυσικά. Αυτοί είναι καλαμαράδες. Εμείς είμαστε γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Λεωνίδα. Οι νέοι είναι απομίμηση. Ημείς είμαστε οι σωστοί Έλληνες.

Alexander

Μην φοβάστε. Το είπε και ο Παΐσιος. Θα έρθει ο ξανθός λαός να μας σώσει. Τώρα αν θα είναι βαμμένα τα μαλλιά του ξανθά ή θα είναι το φυσικό τους χρώμα η προφητεία δεν καθορίζει για αυτό μην σας νοιάζει. Εσείς είδατε ξανθό γαλανομμάτη…πάρτε τα όπλα. Θα κατεβούν οι Ρώσσοι, οι Κινέζοι, οι Κούρδοι και όλοι αυτοί που δεν παν τους Τουρκαλλάδες και θα τους σκοτώσουν όλους. Θα μας μείνει εμάς το νησί! Κατά-δικό μας!

Ήδη η Δούμα της Ρωσσίας και ο Πούτιν έσχισαν τη συμφωνία για 1 τρις δολάρια συνεργασίας με τους Τούρκους. Να βράσουν το χρήμα οι Ρώσσοι. Αγαπούν μας γιατί είμαστε Ορθόδοξοι. Για αυτό και μας δανείζουν λεφτά κάθε μέρα και σκίσαμε τα μνημόνια και εμείς και οι Έλληνες. Τα άλλα όλα στα παλιά τους τα παπούτσια. Ήδη φέτος γιατί μας αγαπούν θα έχουμε τον δεκαπλάσιο τουρισμό, περισσότερο και από την Τουρκία. Γέμισαν τα ξενοδοχεία μας ήδη. Δεν θα είναι μειωμένος ο τουρισμός. Ήδη οι Αμερικάνοι τους έδωσαν τελεσίγραφο ότι αν δεν φύγουν θα τους κάνουν χειρότερα από τη Χιροσίμα. Οι Κινέζοι; Άπαπαπα… τους απείλησαν ότι θα τους κάνουν τους Τουρκαλλάδες καναπέδες και θα τους πωλούν για Ιταλικούς στη μαύρη αγορά. Οι Κούρδοι; 100 Οτσαλαν θα έρθουν να πολεμήσουν για εμάς. Αφού είμαστε το Κέντρο της Γης. Απολογούμαι…λέω “πελλάρες”! Το κέντρο του σύμπαντος. Ναι εμείς! Οι Κυπραίοι; Γιατί; Έχουμε το καλύτερο χαλλούμι, για αυτό!

Άσε που έμαθα και μια πληροφορία ότι αναστήθηκε ο Κολοκοτρώνης, ο Ανδρούτσος και ο Παπαφλέσας και θα μπουν και αυτοί στον αγώνα. Άλλο πράγμα σου λέω. Θα γίνει το έλα να δεις. Η Βέμπο ήδη από ψηλά γράφει τραγούδια τα οποία θα ερμηνεύσει είτε ο Κωνσταντίνος, είτε ο Σάκης. Για…εμψύχωση των στρατιών του Ελληνισμού. Ο Τσίπρας ήδη φόρεσε τσαρούχια και έρχεται κατά δω. Ο Βαρουφάκης είπε δεν θα έρθει μπας και διπλωθεί το καλοσιδερωμένο του πουκάμισο. Θα έρθει όμως ο Βενιζέλος. Έχει αποθέματα αυτός. Ούτε φαΐ δεν θέλει.

Diakos

Οι στρατιώτες θα σταματήσουν τα delivery, θα πετάξουν τα κινητά, τα sleeping bags, τα υπηρεσιακά μίσιη για να κλωτσήσουν τη μάππα. Όσο για εμάς τους υπόλοιπους, θα εγκαταλείψουμε και εμείς τις πολυθρόνες μας, δεν θα βλέπουμε voice, δεν θα πηγαίνουμε ταξιδάκια, θα αφήσουμε τα MerceDE, τις σούβλες, τη παττίχα, τις τζικλούες, το coffee, το παιδί, τη κορού, τα μακαρόνια του φούρνου της μάνας μας, τα κουπέπια της γιαγιάς και…ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. Γιατί είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ G3. Ξέρετε αυτά τα οπλάκια 20-30 ετών που είναι ΤΣΑΣ αγιωμένα. Δεν πειράζει..θα τα λαδκιάσουμε, θα τα οπλίσουμε και θα σκοτώνουμε Τουρκαλλάδες. Θα καίμε τζαμιά, θα τους πετάξουμε στη Θάλασσα. Αφήστε τις Σούβλες και Πάρτε τα Όπλα.

souvla

Επειδή όμως είμαστε σοβαρή διαδικτυακή εφημερίδα θα σας κάμω και μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Αποκλειστική είδηση που δεν την έχει κανένα πρακτορείο ειδήσεων στο κόσμο. Κάθεστε; Μόλις ο Σιζόπουλος είπε ότι δεν πάει την Δικοινοτική Ομοσπονδία, από εκείνη την ώρα τον Ερτογαν τον έπιασε η σουρτάρα. Πάει ο καημένος 15 φορές την ημέρα τουαλέτα από τον φόβο του. Είδε το Σίζο και τα ‘κανε! Μα αν πει και ο Νικόλας το ίδιο; Πω πω πω πω πω….θα θέλει πάννες ηλικιωμένων ο καημενούλλης ο Ερτογαν.

Ertogan Faskello

Για αυτό αδέλφια…άφοβα… πουλάτε τις φουστανέλλες σας. Πουλάτε πνεύμα. Πουλάτε πατριωτισμό. Πουλάτε ελπίδες. Πουλάτε Τσαρούχια. Πουλάτε πνεύμα. Εμάς να μην πουλήσετε στο τέλος όμως…το τόπο σας μην το πουλήσετε… Αυτούς τους μαλάκες που πέθαναν πριν από εσάς για την Ελευθερία μην τους πουλήσετε… Η πατρίδα θέλει αγώνες και ρίσκο…όχι ψευτοπατριωτισμούς και φουστανέλλες.

Δεν είμαι Συναγερμικός…αλλά και εγώ προτιμώ να αποδημήσω εις Κύριον παρά να δω τα ιερά τούτα χώματα διχοτομημένα…Γιατί κάποιοι που κάνουν τους πατριώτες αλλά ποτέ δεν πηγαίνουν έφεδροι και βάζουν μέσο αποφάσισαν ξαφνικά να γίνουν Παπαφλέσσες.

Προτιμώ να αγωνιστώ και ας την χάσω ολόκληρη…παρά να το παίζω πατριώτης στους καφενέδες και να ξεγράψω τη μισή…

Διογένης

 

 

Comments

via Facebook