Ο Ζορό και ο Σερίφης

Από όλες τις κόντρες της πολιτικής ζωής του τόπου, νομίζω η κόντρα Οδυσσέα Μιχαηλίδη (Ζορό) και Σωκράτη Χάσικου (Σερίφης) θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες.

Ο μεν πρώτος την είδε τιμωρός και Θεόσταλτος υπερασπιστής της νομιμότητας, ο δε δεύτερος την είδε πιστολέρο της Αμερικανικής άγριας δύσης. Πήγαν αμφότεροι οι σουπερ-ήρωες σήμερα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής και συνέχισαν τα δικά τους.

Οι μεν αντιπολιτευόμενοι θεοποίησαν το Ζορό γιατί είναι αμέμπτου ηθικής, οι δε κυβερνώντες υποστηρίζουν το Σερίφη και διαμαρτύρονται ότι νεκατώνεται ο Ζορό μέσα στα ποδαράκια τους και αντί να είναι Γενικός Ελεγκτής συμπεριφέρεται σαν υποψήφιος πολιτικός.

Ευσεβάστως εισηγούμαι, ότι είναι όλοι στο ίδιο καζάνι. Τι είναι αυτό το καζάνι θα ρωτήσει κάποιος. Μάλιστα. Ωραία ερώτηση. Η απάντηση είναι απλή. Είναι το καζάνι στο οποίο βράζουν όλοι όσοι μας τηγανίζουν τα νεύρα μας.

Αν με ρωτάτε αν έχει δίκαιο ο Χάσικος ή ο Μιχαηλίδης επι της ουσίας; Εγώ σας λέω ο Χάσικος κατά την άποψή μου αν και η συμφωνία όπως λεν είναι παράτυπη. Όμως το ερώτημα είναι άλλο. Μέχρι πότε ο Κυπριακός λαός θα ανέχεται όλους αυτούς που πληρώνονται όσο 5-6 υπάλληλοι μαζί και κυκλοφορούν με οδηγούς, να τσακώνονται για του ποιου η…..εξουσία είναι μεγαλύτερη;

  1. Δημητριάδης Vs Προεδρικό
  2. Γιωρκάτζη Vs Προεδρικό
  3. Γενικός Εισαγγελέας Vs Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας
  4. Προεδρικό Vs Γενικός Εισαγγελέας
  5. Χάσικος Vs Μιχαηλίδης

Σε λίγο οι κόντρες των θεσμών και πολιτικών στη Κύπρο, θα θυμίζουν δελτίο του ΠΡΟΠΟ. 1-2-Χ σημειώστε και κερδίστε. Κάθε Κυριακή και ένα δελτίο.

Δεν μας έφτανε δηλαδή μέχρι σήμερα που οι πολιτικοί θύμιζαν ΤΖΟΚΕΡ που σπανίως σου κάθονταν τα καλά νούμερα, πήγαμε τώρα και στο ΠΡΟΠΟ για τις κόντρες τους.

Όποιος και να έχει δίκαιο δεν έχει σημασία. Γιατί περισσότερο δίκαιο από το δικό τους, το έχει ο Κυπριακός λαός. Ο οποίος περιμένει από όλους αυτούς να δει μια άσπρη μέρα. Περιμένει από όλους αυτούς να αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τους και να οδηγήσουν τη χώρα μακριά από τη κρίση και όχι να δημιουργούν κρίσεις μόνοι τους.

Άξιον απορίας παραμένει το ότι και οι 2 σας τρώτε τα μουστάκια ο ένας του άλλου για τη νέα συμφωνία. Επιδερμικά όμως ακούμε για την αρχική; Μήπως υπάρχουν σκάνδαλα σε εκείνη; Μήπως κρύβουμε κάτι κύριοι; Μήπως τελικά η σύγκρουσή σας έχει και παρασκήνιο το οποίο εμείς δεν γνωρίζουμε;

Σας βαρεθήκαμε, το αντιληφθήκατε; Σταματάτε τους λαϊκισμούς, μπορείτε; Κάτσετε στα γραφεία σας και δουλέψετε, γνωρίζετε πως; Άντε γιατί Καταρρέω που λέει και ο Άσιμος.

Σπάρτακος

Comments

via Facebook