Ελένη Θεοχάρους… Κασιδιάρη!

Δεν πίστευα σ’ αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου όταν διάβασα αυτά που έγραψε η αγαπητή Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, από τη μακρινή Ζιμπάμπουε, σχετικά με τις σκέψεις του ΘΟΚ ν’ ανεβάσει την παράσταση του «Ιππόλυτου» στη Σαλαμίνα.

Η συγκεκριμένη κοινωνική εκδήλωση, στα πλαίσια του ρεύματος που έχει φυσήσει προς την κατεύθυνση της λύσης του Κυπριακού, είτε καταλήξει είτε όχι, μετατρέπεται, για την κυρία Θεοχάρους και μάλιστα με προστακτικό ύφος, σε βωμό θυσίας της Ελληνικότητας!

Αν είναι δυνατόν κυρία Θεοχάρους, με όλο το σεβασμό που τρέφω προς το πρόσωπό σας, παρά τις κατά καιρούς ακραίες θέσεις σας σε διάφορα θέματα.

Διαβάζοντας τα περί “ντροπής και καταισχύνης για τους νεκρούς μας και για την Ιστορία μας” και ότι “η παράσταση είναι ένα από τα Μέτρα Εθελόδουλης υποταγής και αποδοχής των εγκλημάτων της κατοχής” έπεσα από τα σύννεφα.

Σκέφτομαι να καλέσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να διακόψει αμέσως τις συνομιλίες, λόγω της απαράδεκτης σκέψης του ΘΟΚ!!!

Η ψυχή μας κυρία Θεοχάρους είναι λεύτερη και δεν φυλακίζεται, ή μάλλον, δεν μπόρεσε να τη φυλακίσει κανείς μέχρι σήμερα.

Παρά την εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό σας, λόγω των αγώνων που δίνετε στην Αφρική, δεν τίθεται, σύμφωνα με τα γραφόμενά σας, θέμα εγρήγορσης του Ελληνικού Πνεύματος, ούτε ασφαλώς θέμα υπεράσπισης του πολιτισμού μας!

Μια παράσταση θεατρική είναι και μόνο, σε ένα χώρο που ευελπιστούμε ότι κάποια μέρα θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε, όχι ως τουρίστες!

Λυπάμαι πραγματικά, αλλά τα γραφόμενά σας κυρία Θεοχάρους, μου θυμίζουν όχι τα ντόπια, τα δικά μας ακραία παιδιά του ΕΛΑΜ, αλλά ακόμη χειρότερα, κάποια παιδάκια που μεγάλωσαν με οδηγίες του Κασιδιάρη και έφτασε η ώρα να κάνουν πράξη αυτά που διδάχτηκαν, ειδικά σε θέματα πολιτισμού!

Εδώ το κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους

theoxarous post

Κρατίνος

Comments

via Facebook