Κράτος ντροπής!

Η ιστορία του συμπολίτη μας που φυλακίζεται για χρέη συγγενικού του προσώπου, γιατί ο ίδιος ήταν εγγυητής, με εξόργισε, όπως και εκατοντάδες άλλους.

Το κράτος “δικαίου” δυστυχώς λειτουργεί για λίγους, αυτούς τους προνομιούχους, που ευτύχισαν να έχουν διασυνδέσεις, αυτούς τους αόρατους “ευυπόληπτους” συμπολίτες μας, αυτούς που δήθεν δεν μπορούν να εντοπίσουν οι δικαστικοί επιδότες, αυτοί που “χρεοκόπησαν” έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, έστειλαν εκατοντάδες υπαλλήλους στην ανεργία και που οι ίδιοι σήμερα ετοιμάζονται να ανοίξουν νέες επιχειρήσεις και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Αυτό το κράτος της ντροπής λοιπόν, συλλαμβάνει πολίτες, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, τους στέλνει στις φυλακές, για να έχει “ήσυχη” τη συνείδησή του, ότι εφάρμοσε τη νομοθεσία!

Αυτό το κράτος της ντροπής, έφερε την οικονομική καταστροφή, φόρτωσε σε όλους εμάς 40 δις. ευρώ, για να “σώσει” το τραπεζικό μας σύστημα!

Το κράτος της ντροπής, αφήνει χιλιάδες συνανθρώπους μας να πεθαίνουν στις ουρές των δημόσιων νοσηλευτηρίων, μέχρι να υποβληθούν σε εγχείρηση.

Είναι αυτό το κράτος της ντροπής, που επέτρεψε στους ολίγους και εκλεκτούς, να βγάλουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό, για να μην υποστούν κούρεμα καταθέσεων.

Το κράτος της ντροπής, “κουρέλιασε” τα όνειρά μας και μας μετέτρεψε σε επαίτες.

Συνεχίστε να φυλακίζετε φουκαράδες, συνεχίστε να σέρνετε βιοπαλαιστές στα δικαστήρια, για μερικές εκατοντάδες ευρώ, έτσι, για να “ξεπλύνετε” τη ντροπή σας!

 

Comments

via Facebook