Η Αστυνομία έχει εντοπίσει κατά τη διάρκεια των ερευνών ένα κουζινομάχαιρο που φαίνεται να είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία των δυο αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους, συμβίου της αδελφής τους.
Η Αστυνομία καταζητεί ως κύριο ύποπτο τον 31χρονο Χριστάκη Θωμά, ενώ συνελήφθη ο 62χρονος πατέρας του, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Λόκατζης» Ανδρέας Θωμά, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο πατέρας του σφαγέα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιθον του Επαρχιακού Δικαστηρίου όπου η Αστυνομία θα ζητήσει διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησής του, αφού οι ανακριτές της υπόθεσης κατέχουν μαρτυρία ότι ήταν παρόν στην σκηνή του εγκλήματος.









You must be logged in to post a comment.