85χρονος Ελλαδίτης κατηγορείται για ασέλγεια σε 5χρόνο κορίτσι – Θύμα εκβιασμού λέει ότι είναι ο ύποπτος

Για ασέλγεια κατά εξακολούθηση κατηγορείται 85χρονος από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας που φέρετε να ασελγούσε σε 5χρονο κορίτσι αρκετές φορές το τελευταίο 6μηνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής που είναι και γιαγιά της 5χρονης.

Την Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη που παραπονούνταν για «πόνο στα γεννητικά της όργανα». Εκεί πρώτα οι γιατροί άκουσαν μια τρομακτική ιστορία που προκαλεί ανατριχίλα.

Το κοριτσάκι και η γιαγιά του περιέγραφαν στους γιατρούς ανατριχιαστικές εικόνες για τον 85χρονο που θώπευε το 5χρονο κοριτσάκι.

Τα ίδια ισχυρίστηκαν και στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ενώ ο 85χρονος που ήταν παρών έπεσε λιπόθυμος στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού γιατί, όπως ισχυρίζεται η 60χρονη, του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της τα δώσει.

Στην έκθεση της η παιδοψυχολόγος που εξέτασε την 5χρονη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο 6μηνο ενώ στην έκθεση του γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού.

Ήδη το 5χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις από όπου αναμένονται και τα σχετικά πρίσματα ενώ ο 85χρονος αναμένεται σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.

Πηγή: dete.gr