Έξι μήνες φυλακή για κλοπή 20 ευρώ! – Επεισόδια στο Δικαστήριο Αμμοχώστου

Βαριά καμπάνα για κλοπή επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου που συνεδριάζει στο Παραλίμνι.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα γεγονότα όπως εκτέθηκαν από την κατηγορούσα αρχή, το καλοκαίρι του 2014 είχε κλέψει από τσαντάκι σε παραλία της περιοχής,  το αστρονομικό ποσό των 20 ευρώ!!

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ενοχή και η υπόθεση ήταν ορισμένη χθες για να αποφασίσει το Δικαστήριο για την κατάλληλη ποινή. Ο κατηγορούμενος ακούγοντας τη ποινή της 6μηνης άμεσης φυλάκισης πάγωσε ενώ ακολούθως ξεκίνησε να χειροκροτεί ειρωνικά προς τον Επαρχιακό Δικαστή Λοΐζο Μουγή.

Φυσικά, όπως λέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος είχε και 2 προηγούμενες καταδίκες, μια εξ αυτών για ληστεία για τις οποίες εξέτισε ποινή φυλάκισης. Περαιτέρω όπως αναφέρθηκε στην έκθεση του Γραφείου Ευημερίας, ο κατηγορούμενος ήταν παλαιότερα χρήστης ναρκωτικών και ακολούθησε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Εξερχόμενος από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος αντέδρασε και κτυπούσε ότι έβρισκε μπροστά του φωνάζοντας. Άνδρες της ΜΜΑΔ επενέβηκαν και συγκράτησαν τον κατηγορούμενο ο οποίος φώναζε για αρκετή ώρα ότι η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν άδικη και υπερβολική.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, μετά που ηρέμησε οδηγήθηκε με ασφάλεια στις Κεντρικές Φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.