50χρονος νεκρός στην άσφαλτο – Μάχη για τη ζωή δίνει και 31χρονος διανομέας φαγητού

Το άψυχο σώμα 50χρονου από την Αγία Νάπα, εντόπισε η Αστυνομία σήμερα στη 1:15 τα ξημερώματα. Περιπολικό από το σταθμό της Αγίας Νάπας, εντόπισε τον άτυχο άνδρα εκτός δρόμου δίπλα από τη μοτοσικλέτα του.

Αμέσως μετά, στην σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 50χρονο, μεταφέροντας τον στο τμήμα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του από την επί καθήκον ιατρό.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Χαραλάμπους, “στη σκηνή δεν έχουν εντοπιστεί οποιαδήποτε σημάδια-ίχνη που να αποδεικνύουν τη βίαιη σύγκρουση του οχήματος ή οχημάτων”.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του θα φανούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή.

Τήν ίδια ώρα, διασωληνομένος με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, νοσηλεύεται στη Μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 31χρονος διανομέας έτοιμου φαγητού από την Πάφο, μετά από τροχαία σύγκρουση εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, χθες στις 7 το βράδυ στην Πάφο, 40χρονη γυναίκα, η οποία οδηγούσε αυτοκίνητο με κατεύθυνση τη Μεσόγη, φτάνοντας στη συμβολή της Λεωφόρου Ελλάδας με την οδό Αντρέα Δημητρίου, έστριψε δεξιά σύμφωνα με την πορεία της με αποτέλεσμα να ανακόψει τη πορεία της μοτοσικλέτας του 31χρονου.

“Από τη σύγκρουση η μοτοσικλέτα ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο οδηγός να πέσει στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαιλική κάκωση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ”, δήλωσε ο κ. Χαραλάμπους.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φορούσε προστατευτικό κράνος. Απο τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές και στα δυο οχήματα ενώ έγινε προκαταρτικός έλεγχος αλκοόλης στην 40χρονη οδηγό με μηδενική ένδειξη.

Πηγή:ant1iwo