13 γνωστά άτομα φωτογραφήθηκαν για το Ημερολόγιο Humans for Dogs με τα σκυλιά τους

Φέτος, στο ημερολόγιο του καταφυγίου Humans for Dogs – CY, φωτογραφήθηκαν 13 πολύ αγαπητά & επώνυμα πρόσωπα της Κύπρου, με τα σκυλιά του καταφυγίου, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να βοηθήσουν στο έργο του Οργανισμού.

Οι επώνυμοι που έκαναν τη φωτογράφηση είναι: MINUS ONE , Χριστίνα Παυλίδου, Ονούφριος Σωκράτους, Στέλλα Γεωργιάδου, Λένια Σορόκκου, Σοφία Καλλή, Νίκη Δραγούμη, Μάρα Κωνσταντίνου , Ελένη Σιδερά, ΤεύκροςΝεοκλέους, Andy Panayiotou A , Νικόλας Ιωαννιδης και Ιάκωβος Χατζηβασίλη.

Το κάθε ημερολόγιο στοιχίζει 5 ευρώ και είναι για τη στήριξη του έργου του οργανισμού Humans for Dogs που χωρίς κανένα κέρδος, υπερασπίζεται τα δικαιώματα και μάχεται για την ευημερία αδέσποτων κακοποιημένων σκύλων. Μέσω εθελοντικής εργασίας, οι υπεύθυνοι φροντίζουν για την τροφή, τη στέγη και την εξεύρεση προσωρινής ή μόνιμης κατοικίας των σκυλιών που φιλοξενούν στο καταφύγιο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το που μπορείτε να βρείτε το ημερολόγιο στο 99545771.

Ο οργανισμός https://www.facebook.com/pg/Humans-for-Dogs-CY-1374398966216783/about/?ref=page_internal

Απο την ερχόμενη εβδομάδα θα βρισκεται στα 2 Smiley shops (Σταυρού και πάροδος Μακαρίου), στο pet shop PETS TAIL (Άγιο Δομέτιο), στο κτηνιατρίο Anima που είναι στο δρόμο του Κ-Cineplex στη Λευκωσία, στο κτηνιατρείο Άγιος Μηνάς (Άγιος Ανδρέας) και στην Χριστίνα Σορόκου τηλ 99723500 (κοντά στην κλινική Ευαγγελίστρια).

Δείτε μερικές απο τις φωτογραφίες του ημερολογίου

 

πηγη:eltopia