Συνελήφθη ο 21χρονος μητροκτόνος της Δεκέλειας μετά από πληροφορίες πολιτών

Συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση γύρω στις 6:40 το απόγευμα ο 21χρονος Αμίλ Αζίζ, ο οποίος εντοπίστηκε πεζός έξω από το Δημοτικό Σχολείο στην Ορμήδεια.

Σύμφωνα με τον υπαστυνόμο των Βάσεων Μάρκο Πέτρου, ο 21χρονος μητροκτόνος  κατάφερε διαμπερή τραύματα μετά από χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και τα χέρια της μητέρας του. Η σφοδρότητα των χτυπημάτων και η μανία του δράστη ήταν τόση, ώστε το κεφάλι σχεδόν αποκολλήθηκε.

Στη σύλληψή του οδήγησαν οι πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία από κατοίκους της Ορμήδειας. Ο ύποπτος θα οδηγηθεί αύριο στο Δικαστήριο.

Η Αστυνομία των Βάσεων εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ενημέρωσε το πρωί την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, δίνοντας περιγραφή του δράστη και φωτογραφίες του.

Η σορός της άτυχης γυναίκας, κουρδικής καταγωγής, εντοπίστηκε σχεδόν αποκεφαλισμένη μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι της σε περιφραγμένο χώρο εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας όπου διαμένουν πρόσφυγες από το Ιράκ, σε μικρό αριθμό από λυόμενες κατοικίες που τοποθέτησαν οι Βάσεις κοντά στο στρατόπεδο Victoria Campus.