Σταματείστε να τσαλακώνετε την αξιοπρέπειά μας, κύριε Πρόεδρε!

Η περιοδεία του Προέδρου Αναστασιάδη σε όλες τις επαρχίες ,ολοκληρώθηκε, με επιτυχία! Το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης, πέτυχε και αυτό! Ακούσαμε τον Πρόεδρο, να δηλώνει, ότι επιτέλους αρχίζει η ανάπτυξη!

Υποσχέθηκε αρκετά εκατομμύρια, για έργα ανάπτυξης και οι Δήμαρχοι, τον υποδέχθηκαν με ανοικτές…αγκάλες!

Την ίδια ώρα, σε ένα παράλληλο σύμπαν, εκατοντάδες συμπολίτες μας παρακολουθούν αυτό το έργο του παραλόγου, με μάτια βουρκωμένα.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που φυλακίζονται για λίγα ευρώ, είναι οι άνεργοι πατεράδες που δεν μπορούν να πληρώσουν τη διατροφή για τα παιδιά τους, εξευτελίζονται και οδηγούνται πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Είναι εκατοντάδες μητέρες, που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους, γιατί κάποιοι φωστήρες αποφάσισαν να τους αφαιρέσουν το επίδομα.

Μάλιστα, είναι αυτές οι μάνες, που εκλιπαρούσαν έξω από γραφείο ευημερίας, για να μιλήσουν με την υπεύθυνη του τμήματος, ώστε να τους δώσει λίγα “ψίχουλα” από εκείνο το περιβόητο ταμείο, που εξήγγειλε η Υπουργός Εργασίας, για να ταΐσουν τα παιδιά τους!

Είναι οι οικογένειες που περιμένουν ακόμη το Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, χωρίς να έχουν πάρει ακόμη απάντηση.

Είναι όλοι αυτοί οι νέοι, που εργάζονται για 500 ευρώ, χωρίς να ιδρώνουν τα αυτιά των κρατούντων και χωρίς να τιμωρούνται οι εργοδότες, για εκμετάλλευση του χειρίστου είδους!

Είναι όλοι αυτοί, που “στέκονται προσοχή” μπροστά σε υπαλληλίσκους των τραπεζών για δήθεν αναδιάρθρωση των δανείων τους, περιμένοντας την “ετυμηγορία” του κάθε βολεμένου!

Την επόμενη φορά κύριε Πρόεδρε, που θα εμφανιστείτε στα Δημαρχεία των πόλεων, με τη συνοδεία σας και τις αστραφτερές σας λιμουζίνες, για να “δεσμευτείτε” έργα εκατομμυρίων, κάντε μια βόλτα μπροστά από τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα γραφεία ευημερίας και δείτε τους ανθρώπους εκείνους που ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, ή μήπως αυτοί ζουν τη σκληρή πραγματικότητα και εσείς κύριε Πρόεδρε ζείτε σε ένα φανταστικό σύμπαν, γιατί αν όχι, τότε μας δουλεύετε, για άλλη μια φορά!