Λίγοι οι αστυνομικοί για να κρατήσουν την οργή – επεισόδια στο Δικαστήριο όπου οδηγήθηκε η οικογένεια βιαστών

Ένταση και επεισόδια στο  Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κατά την προσαγωγή της οικογένειας βιαστών για να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον τους ενώπιον Κακουργιοδικείου. Μερίδα των πολιτών εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο, κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του Δικαστικού Επιμελητή και την αίθουσα δικαστηρίου όπου θα άρχιζε η διαδικασία, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπόπτων. Καθυστερεί η διαδικασία που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και είχε οριστεί στις 10.30 το πρωί.  

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται επί τόπου από το πρωί επέβαλαν τη τάξη ενώ αυτή την ώρα συνεχίζεται εκδήλωση διαμαρτυρίας από δεκάδες πολίτες, συγγενείς των θυμάτων και εκπροσώπους οργανώσεων κατά της παιδαρεστίας, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, οι οποίοι διανέμουν φυλλάδια.

Οι ύποπτοι που συνεχίζουν να αρνούνται ενοχή, ο 63χρονος, η 64χρονη πρώην σύζυγος του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 36 και 37 ετών, παραμένουν στα κρατητήρια του δικαστικού μεγάρου.  Στη συνέχεια και αφού κατηγορηθούν και ζητηθεί η παραπομπή τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου, αναμένεται να οδηγηθούν στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης.