Άγριο φονικό στη Βάση Δεκέλειας – Αλλοδαπός έσφαξε τη μητέρα του – Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του

Υπόθεση μητροκτονίας εξετάζει η βρετανική αστυνομία Δεκέλειας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πριν από λίγο εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι της η σορός μεσήλικης γυναίκας από το Ιράκ και το φόνο εκτιμάται ότι διέπραξε ένα από τα παιδιά της οικογένειας.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στη σκηνή, εντόπισε την μεσήλικη σε αυτοκίνητο, καθώς προηγουμένως η οικογένεια της σκόπευε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, προτού διαπιστώσει ότι ήταν ήδη νεκρή.

Νεαρός ηλικίας περίπου 20 ετών φέρεται να έσφαξε τη μητέρα του στο βρετανικό οικισμό Richmond στη βάση Δεκέλειας, σε μικρό αριθμό από λυόμενα σπιτάκια που τοποθέτησαν οι Βάσεις κοντά στο Campo Victoria, όπου διαμένουν εδώ και 15 χρόνια Παλαιστίνιοι πρόσφυγες από το Ιράκ.

Η οικογένεια διαμένει μόνιμα στην Κύπρο εδώ και 17 χρόνια, αφού ήρθαν στο νησί μας ως πολιτικοί πρόσφυγες το 1998, όταν ο δράστης ήταν τεσσάρων χρονών.

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία των βάσεων για εντοπισμό του νεαρού μετά την πληροφορία δόθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερα σε λίγο…