Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από τον τραγικό θάνατο του 44χρονου Ρουμάνου που έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας του στη Λεμεσό – Μπροστά στα μάτια της αδελφής του η πτώση – Είχε πάει στο σημείο να του πάρει κλειδιά γιατί κλειδώθηκαν με τη σύζυγο και το βρέφος τους έξω από το διαμέρισμα – Επιχείρησε να φτάσει από την ταράτσα στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας του με καλώδιο κεραίας – Ακαριαίος ο θάνατος του
Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια του 44χρονου Stepan Raba από τη Ρουμανία να καταρριχηθεί από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει στη Λεμεσό, με τη βοήθεια καλωδίου κεραίας, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του που βρίσκεται στον τρίτο όροφο.
Ήταν γύρω στη μία τα μεσάνυχτα όταν άτυχος άντρας αντιλήφθηκε ότι είχε κλειδωθεί έξω από το διαμέρισμα του που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου στο κέντρο της Λεμεσού. Μαζί του και η σύζυγος και το 18 μηνών βρέφος τους.
Ο 44χρονος ξεκλείδωσε την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας και μπήκαν μέσα, όμως δεν είχε κλειδιά για να εισέλθουν στο διαμέρισμα τους. Τηλεφώνησε στην αδελφή του που επίσης διαμένει στην Κύπρο να μεταβεί στο σημείο να πάρει κλειδιά, ωστόσο γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι και αυτή η προσπάθεια θα απέβαινε άκαρπή αφού –σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην αστυνομία η σύζυγος και η αδελφή του- είχαν αφήσει τα κλειδιά πάνω στην πόρτα (από τη μέσα πλευρά) και δε θα μπορούσαν να ξεκλειδώσουν ούτε με το δεύτερο ζευγάρι κλειδιά.

Ο 44χρονος αποφάσισε να ανέβει στην ταράτσα και να καταρριχηθεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους, με τη βοήθεια ηλεκτρικού καλωδίου κεραίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος άντρας δέθηκε με αυτό και στην προσπάθεια του να καταρριχηθεί έπεσε στο κενό από ύψος που υπολογίζεται γύρω στα 12 μέτρα.

Η «βουτιά θανάτου» του 44χρονου Raba έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της αδελφής του, που εκείνη τη στιγμή –σύμφωνα πάντα με τα όσα η ίδια είπε στην αστυνομία- έφτανε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας. Τον είδε να πέφτει από την ταράτσα στο κενό και να καταλήγει στο κούγκρινο δάπεδο της πολυκατοικίας.
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 44χρονο στο νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντα ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.
Μέλη της αστυνομίας διενήργησαν έρευνες στη σκηνή. Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άντρα θα διενεργηθεί αύριο από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.
Πηγή:cyprustimes






You must be logged in to post a comment.