Ώρες αγωνίας στη Λάρνακα – Άφαντοι ο απαγωγέας και η γυναίκα – Σε σπίτι το παιδί αλλά…

Σε αναζήτηση τριών νεαρών προσώπων από την περιοχή Λευκωσίας βρίσκεται η Αστυνομία μετά από καταγγελία ότι απήγαγαν στην Λάρνακα με την απειλή όπλου 22χρονη γυναίκα μαζί με το δίχρονο αγοράκι της.

«Το ΤΑΕ Λάρνακας» ανέφερε ο Χαράλαμπος Ζαχαρίου «διερευνά υπόθεση που αφορά απαγωγή 22χρονης γυναίκας μαζί με το δίχρονο αγοράκι της. Ως ύποπτοι κατονομάστηκαν τρία νεαρά πρόσωπα εκ των οποίων για τα δύο η Αστυνομία εξασφάλισε τα στοιχεία τους εναντίον και των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται».

«Η Αστυνομία» συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας, «από την πρώτη στιγμή ήλθε σε επαφή με ένα εκ των τριών φερόμενων δραστών και παρά το γεγονός ότι παραμένει άγνωστη η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται έχει διαβεβαιώσει τις Αρχές ότι θα παραδοθεί σύντομα».

«Έχει επίσης εξακριβωθεί» κατέληξε ο Χαράλαμπος Ζαχαρίου «ότι το δίχρονο αγοράκι δεν κινδυνεύει και βρίσκεται ασφαλές με τρίτο συγγενικό προς την μητέρα πρόσωπο».

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπεβλήθη από 21χρονο Λαρνακέα ο οποίος συζεί με την απαχθείσα, κατήγγειλε ότι τρία πρόσωπα παράνομα εισήλθαν στο σπίτι του στην τουρκοκυπριακή συνοικία και απήγαγαν την συμβία του και το δίχρονο παιδί της αφού προηγουμένως την κτύπησαν. Στο σπίτι βρισκόταν ο φίλος του ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδο στο σπίτι των τριών προσώπων όμως ακινητοποιήθηκε από ένα εκ των δραστών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 21χρονου τα τρία πρόσωπα αφού εισήλθαν στην κατοικία κτύπησαν την 22χρονη γυναίκα και την έσυραν δια της βίας τραβώντας την από τα μαλλιά μέσα στο αυτοκίνητό τους αφού προηγουμένως είχαν μεταφέρει σ αυτό το δίχρονο παιδί της. Ο 21χρονος ο οποίος κατά τον χρόνο της άφιξης των τριών στο σπίτι του απουσίαζε, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την 22χρονη γυναίκα. Μεταβαίνοντας στο σπίτι συνάντησε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, και τα τρία πρόσωπα και ένα από αυτά τον απείλησε με πιστόλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ