Όταν χαθεί η αξιοπιστία δεν υπάρχει γυρισμός – Ώρα για κάθαρση !

Η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη, σε ότι αφορά το σκάνδαλο διαφθοράς στην FIFA και την UEFA, με τις δωροδοκίες να δίνουν και να παίρνουν.

Όταν τα κορυφαία στελέχη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εμπλέκονται σε σκάνδαλα που αφορούν διαφθορά και χρηματισμό τη μπορούμε να περιμένουμε από όλους τους υπόλοιπους.

Πως μπορεί η UEFA και η FIFA να χειριστούν καταγγελίες από ομάδες και ομοσπονδίες , πως μπορεί ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στις αποφάσεις αυτών των οργάνων;

Η αξιοπιστία πλέων χάθηκε από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που απαρτίζουν το ποδόσφαιρο και πλέων δεν υπάρχει γυρισμός, πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές για να ξανά κερδίσει το ποδόσφαιρο την χαμένη του αίγλη.

Όσο και να φωνάζει ο κ. Πλατινή ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό δεν πείθει κανένα , αν και μπορεί να έχει δίκαιο, κάτι που οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις δεν δείχνουν, αλλά όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίων.

Δυστυχώς όμως για εκείνον η γυναίκα του Καίσαρα πέραν του να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται τίμια και τα γεγονότα στην FIFA αλλά και την UEFA δεν πείθουν κανένα ότι είναι καθαρά…

 

Στέλιος Χαραλάμπους