Όταν ο Νίκαρος έλεγε στον Ρίκκο να μην φοβάται τη λάσπη προφητικό Video

Ο εξοχότατος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, γνωστός και ως Νίκαρος ή και ως Nick Walker Blue Label, ως είθισται το τελευταίο καιρό, κάθε που πάει καμιά στραβή στη Κύπρο ή άμα υπάρχει κάτι που εντέχνως θέλει να το αποφύγει, καβαλλά το άλογό του και πάει στα βουνά.

Όπως τότε με την Χρυσταλλούν, που έφυγε άρον άρον για Αμερική, όπως με το μνημόσυνο του Γρίβα και τόσα άλλα, έτσι και τώρα… Κατά την έκδοση της απόφασης, ο Νίκαρος μας έλειπε στας Καλιφόρνιας. Πήγε να κορδώσει για την ανάκαμψη κάποιας οικονομίας.

Δυστυχώς λοιπόν λόγω της απουσίας του δεν έκαμε δηλώσεις από τα εξωτερικά. Είπε θα επιληφθεί του θέματος όταν θα έρθει πίσω. Δηλαδή, με λίγα λόγια…να κάτσει λίγον η σκονούδα και ο κουρνιαχτός μήπως και τα “ακούσει” που επήρε και το μέρος του Ρίκκου. Αφού λοιπόν κάτσει ο κουρνιαχτός θα έρθει και θα συμπεριφερθεί Προεδρικά. Ηγετικά. Νικαρικά.

Τόσο ηγετικά που θα του εισηγούμουν να τον στείλει πρέσβη της Κύπρου στη Ρωσσία. Νομίζω είναι το ελάχιστο μετά την τόση αγάπη προς την Ρωσσιδούλλα. Ο Κενεβέζος πρέσβης στην Αθήνα, ο Φωτίου Επίτροπος Προεδρίας, ο Ττιμάκος στις αγροτικές πληρωμές…μια πρεσβεία στη Ρωσσία για το Ρίκκαρο είναι ότι πρέπει.

Προφητική η ομιλία του Νίκαρου Walker κατά τη προεκλογική εκστρατεία του, που και πάλι τότε στήριξε τον Ρίκκο όταν δήθεν τον λασπολογούσαν. Απευθυνόμενος προς τον Ρίκκο τον φίλο του, του είπε «Η Κυπριακή παροιμία λέει Καθαρός Ουρανός Αστραπές δεν φοβάται».

Ο συνάδελφος Γιώργος Δεληγιάννης το δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook και μας πήρε πίσω 2 χρόνια και κάτι. Απολαύσετε το…

Σπάρτακος