Όλο το παρασκήνιο της διακοπής – Αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα!

Για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια του Τσιρέιου συζητούσαν αν θα συνεχιστεί ή όχι το παιχνίδι , με τον διαιτητή να είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση.

Στο φύλλο αγώνα σημειώνεται ότι ενώ οι διαιτητές ήταν έτοιμοι να εισέλθουν στο γήπεδο πρόσεξαν ότι οι οπαδοί της Ανόρθωσης μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους και πήγαν προς το κέντρο της κερκίδας. Επίσης αναφέρεται πως ήταν ανοικτή η κεντρική είσοδος της ανατολικής και εκεί βρισκόταν ένα ασθενοφόρο. Στη συνέχεια είδαν οπαδούς της Ανόρθωσης να μπαίνουν στο γήπεδο και να διαπληκτίζονται με παράγοντες και παίκτες του Απόλλωνα.

Στο φύλλο σημειώνεται επίσης πως κάλεσαν στη συνέχεια κάτω στα αποδυτήρια και τον υπεύθυνο ασφαλείας. Τους αναφέρθηκε πως η κατάσταση είναι έκρυθμη και πως ήδη οι stewards έφυγαν από τις θέσεις τους και ότι κτυπήθηκε ένας από αυτούς. Κλήθηκε η αστυνομία όπου άρχισαν οι διαβουλεύσεις. Λίγο αργότερα  υπήρξε επικοινωνία με τον αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού, αλλά και με το αρχηγείο. Μετά από αρκετή ώρα ο διαιτητής ενημερώθηκε πως δεν παρέχεται ασφάλεια όπως διαμορφώθηκαν τα γεγονότα. Τότε οι διαιτητές ανακοίνωσαν στις ομάδες πως ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει.