Όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι- οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!(Βίντεο)

Αρκετά καλό το ντερμπι που μας χάρησε πολλές συγγινίσεις γκο και θέαμα.  Τί άλοο να θέλαμε από το ντέρμπι είδαμε τέσσερα γκολ, δοκάρι, πέναλτι, ευκαιρίες, δυνατές μονομαχίες. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ πρόσφεραν ένα πολύ καλό αιώνιο ντέρμπι – απόλαυση περισσότερο για τους ουδέτερους φιλάθλους αφού σίγουρα “πράσινοι” και “πορτοκαλί” δεν μένουν ικανοποιημένοι και τελικά συμβιβάστηκαν στο 2-2. Οι δυο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη και θα μπορούσε να την κατακτήσει οποιαδήποτε. Μαργκάσα, Σέρινταν και Καβενάγκι τα γκολ.

 

Οι δηλώσεις των προπονητών

Τι είπε ο κύριος Ιωακείμ:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα για όλους στην Ομόνοια. Ήταν ένα ντέρμπι με την μπάλα πάνω κάτω. Δυστυχώς για την ομάδα μου είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αν μια ομάδα δικαιούνταν να κερδίσει ήταν η Ομόνοια. Άλλωστε, ο καλύτερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ ήταν ο τερματοφύλακας. Η Ομόνοια θα συνεχίσει. Έχει καλό υλικό και θα το δείξει η συνέχεια».

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είπε πως: “Έγινε καλό παιχνίδι ιδιαίτερα για τους ουδέτερους που δεν είχαν καμία σχέση με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Έγιναν πολλά λάθη, τα οποία βοήθησαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και την μπάλα πάνω-κάτω. Είχαμε δύσκολη βδομάδα με Ευρωπαϊκό παιχνίδι στη μέση και δεν ήταν εύκολο. Είχαμε ένα ντέρμπι, τώρα τελείωσε και έχουμε δυο βδομάδες να ξεκουραστούμε, να οργανωθούμε και να δούμε τους παίκτες που έχουν κάποια προβλήματα γιατί μας περιμένει άλλο ένα ντέρμπι με την Ανόρθωση και πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι απ’ ότι ήμασταν σήμερα, για να κερδίσουμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, όπως είπα ήταν δύσκολη βδομάδα. Τα έδωσαν όλα, στο τέλος μοιραστήκαμε τους βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια”.