Ψώνισε “κρύσταλ” από τα κατεχόμενα, αλλά του έμειναν οι χειροπέδες – 32χρονος από τη Λευκωσία

Πήγε στα κατεχόμενα,αγόρασε “κρύσταλ” αλλά άρπαξε χειροπέδες. Ο λόγος για 32χρονο από τη Λευκωσία ο οποίος μίσθωσε μάλιστα ταξί για την μεταφορά του αλλά η δουλειά… χάλασε στο οδόφραγμα.  Αγόρασε τα ναρκωτικά για άλλους τους οποίους δεν γνωρίζει, ισχυρίζεται στην αστυνομία.

O 32χρονος που είναι γνωστός στην ΥΚΑΝ συνελήφθη μετά που δόθηκε πληροφορία ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο ταξί με σκοπό να μεταβεί στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου για να προμηθευτεί ναρκωτικά.

Εξερχόμενο το ταξί αυτοκίνητο από τις κατεχόμενες περιοχές, ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ και αφού ο οδηγός του ενημερώθηκε για την αστυνομική ταυτότητα των μελών, ακολούθησε σωματική έρευνα στον 32χρονο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε νάιλον σακούλι με 300 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας.

Ανακρινόμενος ο 32χρονος ανέφερε ότι μετέβη στα κατεχόμενα για να αγοράσει την κρυσταλλική μεταμφεταμίνη κατόπιν οδηγιών που του έδωσαν άγνωστα του πρόσωπα μέσω καρτοκινητού.  Τα ναρκωτικά όπως ανέφερε θα τα παρέδιδε στη συνέχεια για να πωληθούν στην αγορά της Λευκωσίας.  Ο ύποπτος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.