Ψάχνουν τους προμηθευτές του – Υπό κράτηση ο 38χρονος

Tους προμηθευτές των ναρκωτικών  που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 38χρονου που συνελήφθη χθες βράδυ μετά από δραματική καταδίωξη, ψάχνουν τα μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας. Όπως εκτιμούν ο ύποπτος είναι βαποράκι του λευκού θανάτου και παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται μεταξύ άλλων, κατοχή λόγω προσωπικής χρήσης, οι ισχυρισμοί του δεν πείθουν τους ανακριτές.  Το πρωί ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Το απόγευμα αναμένεται να ανακριθεί εκ νέου σε μια προσπάθεια των ανακριτών να  αποσπάσουν οποιεσδήποτε πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσουν τους προμηθευτές αλλά και τους επίδοξους πελάτες.

Ο 38χρονος συνελήφθη στις εννέα χθες βράδυ, όταν μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να ανακόψουν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος στην περιοχή Έγκωμης.  Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί από τα περιπολικά.

Μετά από καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας αλλά και απανωτές προσπάθειες από τους αστυνομικούς να ανακόψουν την πορεία του ύποπτου αυτοκινήτου, ο 38χρονος δεν κατάφερε να ξεφύγει, αφού συγκρούστηκε με περιπολικό. Αμέσως παρέδωσε στους αστυνομικούς ξηρή κάνναβη ποσότητα  80 γραμμαρίων και ένα γραμμάριο κοκαΐνη.