Ψάχνουν τους απαγωγείς του Ρουμάνου στις Βάσεις – Οικονομικές οφειλές πίσω από το συμβάν

Τους απαγωγείς του νεαρού Ρουμάνου που βγήκε κολυμπώντας στην περιοχή του Λέιντυς Μάιλ, ζητώντας βοήθεια χθες βράδυ, αναζητούν οι ανακριτές της αστυνομίας των βρετανικών βάσεων.  Πρόκειται για ομοεθνείς του παραπονούμενου οι οποίοι τον απήγαγαν για να τον εξαναγκάσουν να πληρώσει το χρηματικό ποσό που τους χρωστά.

Οι ανακριτές, ψάχνουν τα πρόσωπα αυτά με βάση την περιγραφή και τα στοιχεία που έχει δώσει το θύμα στη διάρκεια της ολονύχτιας κατάθεσης του.

Ο Ρουμάνος είχε προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή, όταν θαμώνες σε κέντρο, τον αντίκρισαν να βγαίνει από τη θάλασσα ζητώντας βοήθεια.  Κλήθηκε η αστυνομία της οποίας μετέβησαν επί τόπου.  Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο άντρας είχε  απαχθεί από ομοεθνείς του μετά που είχαν κανονίσει συνάντηση στην παραλία για να λύσουν τις διαφορές τους αφού το θύμα οφείλει χρήματα σε έναν από αυτούς.  Τα αίματα άναψαν και οι δράστες άρπαξαν διά της βίας το θύμα το οποίο στη συνέχεια οδήγησαν στη θάλασσα με σκοπό να του προκαλέσουν κακό.

Ο ίδιος κατάφερε να τους ξεφύγει και κολυμπώντας κατευθύνθηκε προς την ακτή και στη συνέχεια προς τους θαμώνες εστιατόριου που υπάρχει στην περιοχή ζητώντας τους βοήθεια για να γλιτώσει.