Χυδαία Επίθεση στην Ελλάδα: Διάσημο συγκρότημα τουιτάρει: “Εύχομαι όσοι ψήφισαν ΟΧΙ να καταλήξουν να ζουν στο δρόμο”

Ξεπερνάει κάθε όριο η επίθεση του Τζον Φίνμπεργκ, μάνατζερ του φιλανδικού συγκροτήματος Nightwish, που… ξέσπασε με υβριστικά σχόλια εναντίον της Ελλάδας, λόγω της ακύρωσης της συναυλίας του!

Η συναυλία του γνωστού συγκροτήματος ακυρώθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα και ο Τζον Φίνμπεργκ φαίνεται πως ενοχλήθηκε που δεν θα βάλει ακόμα μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό του.

Μετά την ακύρωση της συναυλίας, ο μάνατζερ των Nightwish, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «Ελλάδα άντε γ@#$%^ που μου γ@#$%^ τα φθινοπωρινά μου σχέδια από την αναστάτωση που προκαλείς στις αγορές» και σαν να μην έφτανε αυτό συνέχισε τη χυδαία επίθεση γράφοντας «Εύχομαι όλοι όσοι ψήφισαν όχι να καταλήξουν στο δρόμο»!

nightwish

 

Έπειτα από το σάλο που έγινε με αυτά τα σχόλια οι Nightwish απάντησαν:

Το συγκρότημα δέχτηκε βροχή αρνητικών σχολίων στο προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook και έτσι θέλησαν να πάρουν επίσημη θέση απαντώντας στους υποστηρικτές του και όχι μόνο.

«Ο Τζον Φίνμπεργκ δεν είναι ο manager του συγκροτήματος, κλείνει τις συναυλίες μας στην Αμερική και προφανώς οι απόψεις του δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτές της μπάντας», έγραψαν σε σχόλιο στο facebook.

nightwish