Χειροπέδες στον ένα από τους δύο “πατριούς” βιαστές – Άφαντος ο Σύριος

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 30χρονος ελληνοκυπρίος που  συνελήφθη από την αστυνομία σε σχέση με τον κατ επανάληψη βιασμό δεκάχρονου κοριτσιού που διαπράχθηκε στη Λευκωσία.  Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των  θυρών.

Μετά την έκδοση του διατάγματος κράτησης του ο ύποπτος θα ανακριθεί σε μια προσπάθεια την αστυνομίας να εντοπίσουν και τον 33χρονο Σύριο, συμβίου της μητέρας της ανήλικης, που καταζητείται για την ίδια υπόθεση και ο οποίος παρά το γεγονός ότι δόθηκαν τα στοιχεία του και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα, παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η γιαγιά την ανήλικης, η 10χρονη φαίνεται να έπεσε θύμα βιασμού κατ’ επανάληψη από τον 33χρονο Σύριο   και από τον 30χρονο Ελληνοκύπριο φίλο του, εκμεταλλευόμενοι την παρουσία τους στο σπίτι του παιδιού αφού τόσο ο Σύριος, όσο και ο Ελληνοκύπριος συζούσαν με την μητέρα της, σε διαφορετικό χρονικό διάστημα.

Τα όσα τραγικά βίωνε η 10χρονη στα χέρια ν δυο φίλων, ομολόγησε πριν από λίγες ημέρες στη γιαγιά της, η οποία προχώρησε χθες σε καταγγελία στην αστυνομία.