Χαμός στη Τζιά – Ο γάμος εκατομμυρίων της Κύπριας Γεωργίας Ευσεβίου (pics)

Νικόλαος Λάσκαρης και Τζώρτζια Ευσεβίου, ένωσαν με θρησκευτικό γάμο τις ζωές τους και κυριολεκτικά το έκαψαν. Πάνω από 2 χιλιάδες οι καλεσμένοι, από Ζυρίχη, Ελλάδα και Κύπρο.

Το ζευγάρι των  εκατομμυριούχων έστησαν ένα τετραήμερο πάρτι στο νησί Τζιά με αποκορύφωμα το βράδυ του Σαββάτου. Το μενού του γάμου έχουν αναλάβει ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Χριστόφορος Πέσκιας και τα γλυκά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Οι δυο τους, παντρεύτηκαν έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η νύφη επέλεξε μία δημιουργία της Vivienne Westwood, ενώ το hairstyling επιμελήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η δεξίωση έγινε στη βίλα του ζευγαριού στο Μελισσάκι Κέας.

Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο οποίο διασκέδασαν οι καλεσμένοι με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Ο επιχειρηματίας Νίκος Λάσκαρης από την Ξάνθη είναι μόνιμος κάτοικος Ζυρίχης και αποτελεί τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Αρης, καθώς απέκτησε το 90% των μετοχών της ΚΑΕ βάζοντας 800.000 ευρώ σε δύο δόσεις, στις αρχές Μαΐου και στα μέσα Ιουνίου.

Εχει δική του τράπεζα στην Ελβετία («private bank» επενδύσεων), ενώ είναι αντιπρόεδρος και οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Eurasia Mining and Trading, που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης μεταλλευμάτων όπως χρυσός, σε χώρες όπως η Ρωσία, η Μαλαισία και η Ινδονησία.

Η εκλεκτή της καρδιάς του κατάγεται από την Κύπρο με ρίζες από τον Λίβανο, είναι διακεκριμένη νομικός και παντρεύεται για δεύτερη φορά. Μαζί με το Νίκο Λάσκαρη έχει αποκτήσει ήδη μια κόρη και έχουν παντρευτεί και με πολιτικό γάμο.