Χαμός την πρώτη μέρα λειτουργίας του easyFoodstore – Άδειασαν όλα τα ράφια στο Λονδίνο

Χαμός επικράτησε χθες, στην πρώτη μέρα λειτουργίας του easyFoodstore στο Λονδίνο, του νέου σούπερ μάρκετ του Κύπριου επιχειρηματία Στέλιου Χατζηιωάννου, που προσφέρει μία σειρά από βασικά προϊόντα που κοστίζουν μόλις 32 λεπτά.

Αμέσως μόλις άνοιξαν οι πόρτες και μέσα σε λίγες ώρες εκατοντάδες Λονδρέζοι που ήθελαν να επωφεληθούν των μεγάλων προσφορών, άδειασαν τα ράφια του σούπερ μάρκετ. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail, που στο ρεπορτάζ της σχολιάζει τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από το easyFoodstore, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αρκετοί ήταν εκείνοι που τελικά έφυγαν με άδεια χεριά καθώς το κατάστημα αναγκάστηκε να κλείσει νωρίτερα για να ξεκινήσει ο εφοδιασμός.

Όσοι πάντως ήταν τυχεροί κατάφεραν να φύγουν με τις σακούλες τους να ξεχειλίζουν από προϊόντα όπως κέτσαπ, κον καρνέ, τσάι, καφέ, μαγιονέζα, μπισκότα και δημητριακά, όλα στην τιμή  των μόλις 0,32 ευρώ.

«Όχι ακριβές μάρκες, μόνο τρόφιμα με τίμιες τιμές» είναι το μότο του νέου επιχειρήματος του Κύπριου επιχειρηματία. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι ότι οι χαμηλές τιμές των μόλις 32 λεπτών είναι μέρος ενός πρότζεκτ που έχει ως σκοπό να κάνει γνωστό το κατάστημα. Έτσι, από τον επόμενο μήνα οι τιμές θα αυξηθούν, συνεχίζοντας παρόλα αυτά να είναι χαμηλότερες σε σχέση με άλλα σούπερ μάρκετ. Υπολογίζεται ότι το νέο κόστος θα φτάσει τα 64 λεπτά.

Η ιδέα του easyFoodstore ήταν στα σκαριά από το 2013, όταν ο ιδρυτής της easyJet Στέλιος Χατζηιωάννου αποφάσισε να επεκτείνει την αυτοκρατορία του στον τομέα των σούπερ μάρκετ. Πιστεύεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλα ανοίγματα όπως το easyGym, το easyHotel, το easyBus και το easyMobile.

Πηγή: iefimerida.gr