Χάσαμε την μπάλα

Τί άκουσαν τα αυτιά μου σήμερα δεν περιγράφεται! Τους Βουλευτές μας να γυρνάνε από κανάλι σε κανάλι και να κάνουν περιγραφή του αγώνα μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΑΠΟΕΛ!

Και βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν γιατί προσπαθούν να πείσουν εμάς τους αφελείς ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πολιτικοποιημένο…. άσχετο αν όλα τα κόμματα έχουν εκδώσει ανακοινώσεις, άσχετο αν ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ προέβη σε δηλώσεις για το θέμα.

Μα και εσύ αγαπητέ Άριστε Δαμιανού πώς έπεσες στην παγίδα ή μήπως σε ανάγκασαν από το κόμμα να μιλήσεις για διαιτησίες, για το πρωτάθλημα κλπ…μόνο που δεν μας είπες τί σύστημα να παίξουμε για να κερδίσουμε και κανένα ευρώ…

Αυτό που πρέπει πάντως να παραδεχθούμε είναι το γεγονός ότι οι Βουλευτές μας γνωρίζουν τα πάντα…Ό,τι θέμα τους «ρίξεις» στο τραπέζι μπορούν να σου το αναλύσουν στο πι και φι…

Το εκπληκτικό δε, είναι ότι μπορούν να πετάγονται από το ένα θέμα στο άλλο. Εκεί που μιλάνε για το ποδόσφαιρο, ξαφνικά πετάγονται στις εξελίξεις στο κυπριακό και δως του ανάλυση! Πραγματικά είναι να διερωτάται κανείς πώς με τέτοιους φωστήρες δεν καταφέραμε να πάμε μπροστά!

Αν και δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στον κύριο Κουτσοκούμνη, θα συμφωνήσω με την έκκληση του, τα κόμματα να μείνουν μακριά από το ποδόσφαιρο. Ποιος τον ακούει όμως. Και να μου το θυμηθείτε. Η «μάππα» θα είναι στο επίκεντρο της συζήτησης μέχρι τις βουλευτικές του 2016!