Φωτογραφία ντοκουμέντο λίγο πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο με τις ωραίες στιγμές που περνούσε ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος στο beach bar της Μυκόνου μαζί με την σύζυγό του και τους φίλους του λίγες στιγμές πριν τον άγριο ξυλοδρμό του. Οι ωραίες και χαλαρές στιγμές διασκέδασης σίγουρα δεν προμήνυαν αυτό που ακολούθησε…

vagellis pepos

Ο ύποπτος ως δράστης, ο 25χρονος υπεύθυνος ασφαλείας (σεκιούριτι) του κέντρου φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ενώπιον του εισαγγελέα Σύρου, ότι δεν κτύπησε τον 31χρονο Κύπριο, παρά μόνο τον απώθησε, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει με δύναμη στο πάτωμα και να κτυπήσει το κεφάλι.

Λέγεται πως ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε πως δεν είχε σκοπό να τον τραυματίσει, αλλά μόνο να τον απομακρύνει από το νυχτερινό κέντρο, επισημαίνοντας πως ο Πέππος είχε προηγουμένως εμπλακεί σε καυγά με άλλον θαμώνα.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, που είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων νήσων και εκεί εδρεύουν όλες οι διοικητικές και νομικές υπηρεσίες, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η ανάκριση ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας μέρας.

Την ίδια ώρα σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος στην εντατική του Θριασείου νοσοκομείου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.