Φτώχεια καταραμένη …

Μετά την βροντερή δήλωση της Αθηνάς Κυριακίδου βουλευτή του ΔΗΚΟ, που μας είπε ο μισθός της δεν φτάνει για τις ανάγκες καλλωπισμού της, όπως κομμωτήρια, άλλος ένας βουλευτής τάχθηκε υπέρ της, υπερασπίζοντας σθεναρά τα όσα με παράπονο ανέφερε η συνάδελφός του.

Πρόκειται για τον Ευθύμιο Δίπλαρο του ΔΗΣΥ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Mega «Έχεις Μέσον», σχεδόν μας έπεισε ότι οι βουλευτές μας υποφέρουν!

Αγαπητοί, μπορώ να δεχτώ ότι πολλοί βουλευτές πρέπει να διαμαρτύρονται και μάλιστα έντονα, για την κριτική, ιδιαίτερα από ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, που δέχεται η Βουλή και οι ίδιοι.

Μπορούν να διαμαρτύρονται για σκόπιμη και άδικη στοχοποίηση που οδηγεί στην υποβάθμιση του κορυφαίου θεσμού του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Μπορούν να διαμαρτύρονται για μια σειρά από θέματα τα οποία τους βασανίζουν πραγματικά.

Μπορούν να διαμαρτύρονται και να δηλώνουν ευθαρσώς ότι «Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι ισχυρίζονται ότι οι βουλευτές εμπλέκονται στη πολιτική για να γίνουν πλούσιοι».

Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι τα κομμωτήρια και τα φακελάκια στους γάμους, βαφτίσια, αρραβώνες, θα τα πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι οι βουλευτές σχεδόν πεινούν.

Φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει οι αξιότιμοι βουλευτές μας έξω από κοινωνικά παντοπωλεία, για να δουν την εικόνα της Κύπρου σήμερα.

Ίσως αντί να διαμαρτύρονται, θα ήταν καλύτερα να ζητήσουν από τους ψηφοφόρους τους να μην του επανεκλέξουν για να γλιτώσουν από το μαρτύριο που περνούν.

Ίσως θα ήταν προτιμότερο να μιλήσουν αμέσως με τους αρχηγούς των κομμάτων τους και να ζητήσουν, αν είναι δυνατόν , να απαλλαγούν από τα καθήκοντά τους για να μη συνεχίζουν ν΄ ανεβαίνουν τον οικονομικό Γολγοθά τους.

Κρατίνος