Φρικιαστική ιστορία: Άκουσε από το τηλέφωνο να σφάζουν μέχρι θανάτου την γυναίκα του

Τρομοκρατημένη πως κάποιος έχει μπει σπίτι, η 37χρονη Nicola Cross πήρε τηλέφωνο τον άντρα της. Ο 6χρονος γιος και η 3χρονη κόρη τους κοιμούνταν στο δωμάτιό τους. Ο 38χρονος Danny Cross, ειδικός σε θέματα πληροφορικής, άκουσε να σφάζουν τη γυναίκα του μέχρι θανάτου από το τηλέφωνο.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 25χρονο Marcin Porczynski για τη φρικτή δολοφονία και την απαγωγή των 2 παιδιών που βρίσκονται πλέον ασφαλή με την οικογένειά τους. Ήταν στον κήπο της οικογένειας στο Hemel Hempstead, Hertfordshire, με τον 6χρονο Stanley και την 3χρονη Isabella, ενώ η μητέρα τους βρισκόταν νεκρή μέσα στο σπίτι.

“Ο Dan άκουσε τα πάντα από την άλλη άκρη της γραμμής. Δούλευε στο Hull εκείνη τη στιγμή. Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει από τη μνήμη του αυτό το τηλεφώνημα. Θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του ότι ήταν πολύ μακριά και δεν μπορούσε να τη σώσει. Νιώθω άρρωστος. Έχω 3 παιδιά και είναι αηδιαστικό ότι μπορούν να το κάνουν αυτό σε μια γυναίκα που είναι σπίτι με τα παιδιά της. Συμπονώ τον άντρα και τα παιδιά τους. Η Nicola ήταν μια υπέροχη γυναίκα”, σημείωσε 35χρονος γείτονας της οικογένειας.

Η αστυνομία του Hertfordshire παραδέχτηκε πως είχε μιλήσει στον Porczynski μια ώρα πριν την άγρια δολοφονία μετά από κλήσεις για έναν άντρα που κινείται ύποπτα στον δρόμο και θορύβους.

Γείτονας ανέφερε πως η Nicola κάλεσε τις αρχές γύρω στις 22.30 το βράδυ της Δευτέρας μετά από φωνές που άκουσε έξω από το σπίτι της. Κάποιος άλλος επικοινώνησε με την αστυνομία όταν είδε τον δράστη να μπαίνει στο σπίτι μία ώρα αργότερα, την ώρα δηλαδή που είχε καλέσει τον άντρα της.

Είχαν διαρρήξει το 250.000 λιρών τριώροφο αρχοντικό τους όταν έλειπαν 2 εβδομάδες διακοπές στη Μαγιόρκα.

Εκτός από τον δράστη που αναμένεται να εμφανιστεί στο Hatfield Remand Court σήμερα, οι αρχές συνέλαβαν και τον 19χρονο πολωνικής καταγωγής Robert Dziel που του νοίκιαζε το δωμάτιο που έμενε με την υποψία της συνωμοσίας για τη διάπραξη διαρρήξεων.