Φρίκη: 30χρονος εξέδιδε 3χρονο κοριτσάκι – Συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα ζούσε ένα κοριτσάκι μόλις τριών χρονών στην Αριζόνα… Η μικρούλα, τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά, ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη από τον ομοφυλόφιλο άντρα που είχε προσληφθεί για να την προσέχει.

Eκείνος, της έκλεινε ραντεβού με άντρες… που ήθελαν να βγάλουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο ευαίσθητο κορμάκι της, για να βγάζει λεφτά. Καθημερινά, όσο η μητέρα της έλειπε, το κοριτσάκι βιαζόταν από άνδρες.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό… Ο άνδρας έκλεινε ραντεβού μέσω ίντερνετ με άλλους άντρες για να κάνει σεξ. Τους έφερνε στο σπίτι και κλείδωνε την ανήλικη μέσα σε ένα ντουλάπι. Μάλιστα, την φίμωνε και την έβαζε μέσα σε πλαστική σακούλα.

a1 Όλα αποκαλύφθηκαν χάρη σε έναν άντρα που επισκέφτηκε τον Φραντσίσκο Ριος Κοβαρούμπιος στο σπίτι για να κάνουν σεξ. Όταν ολοκλήρωσαν τα σεξουαλικά τους παιχνίδια, ο άντρας παραπονέθηκε για την έντονη δυσοσμία.

Τότε έγιναν τα αποκαλυπτήρια. Το κοριτσάκι, φιμωμένη και πνιγμένη από περιττώματα ήταν μέσα στη σακούλα… Ο 30χρονος τον ρώτησε αν θέλει να κάνει σεξ μαζί της με εκείνον να αρνείται και φεύγοντας να παίρνει τηλέφωνο τις Αρχές.

Ο αδίστακτος άντρας συνελήφθη για σεξουαλική διακίνηση, απαγωγή και σεξουαλική επαφή με ανήλικη ενώ η 22χρονη μητέρα του κοριτσιού- η οποία υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα- συνελήφθη με την υποψία της παιδικής κακοποίησης.

a2