Φρίκη! Πα-τέρας «μοιραζόταν» την 13χρονη κορούλα του με παιδόφιλους

Δεκαέξι βιασμοί, έξι περιπτώσεις που τη χρησιμοποίησε ως σκλάβα του σεξ, 172 σεξουαλικές κακοποιήσεις. Είναι μερικές μόνο από τις 228 κατηγορίες που αντιμετωπίζει Αυστραλός από το Περθ. Και είναι μόνο μερικά απ’ όσα έκανε στην ίδια του την κόρη.

Ο πατέρας-τέρας, τα στοιχεία του οποίου δεν ανακοινώθηκαν προκειμένου να προστατευτεί η ταυτότητα του 13χρονου κοριτσιού, δεν δίσταζε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να μοιράζεται τη φρικτή ηδονή τόσο με φίλους του, στους οποίους επέτρεπε να κάνουν τα ίδια στο παιδί του, όσο και με άλλο κόσμο, καθώς απαθανάτιζε με βιντεοκάμερα και φωτογραφική μηχανή τις φρικιαστικές πράξεις του, τις οποίες εν συνεχεία διέθετε μέσω διαδικτύου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι είχε φθάσει να διαφημίζει την κόρη του εδώ και δύο χρόνια για κάθε ενδιαφερόμενο παιδόφιλο. Το ανθρωπόμορφο τέρας και άλλοι επτά άντρες, που έχουν συλληφθεί από την αυστραλιανή αστυνομία, αντιμετωπίζουν συνολικά 503 κατηγορίες για αξιόποινες πράξεις, μεταξύ των οποίων, για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Γκλεν Φίνεϊ, που αποκάλυψε τη δράση των οκτώ κατηγορουμένων, αρνήθηκε να προβεί σε λεπτομερείς περιγραφές των κατηγοριών τις οποίες αντιμετωπίζουν, ωστόσο δεν έκρυψε τον αποτροπιασμό του για τα εγκλήματά τους. Στην ερώτηση-σοκ αν ο πατέρας ουσιαστικά μοιραζόταν την κόρη του με τους φίλους του, ο αστυνομικός περιορίστηκε να απαντήσει ξερά: «Σωστό».

Ανώνυμο τηλεφώνημα

Την άκρη του νήματος της φρίκης που βίωνε το κορίτσι βρήκαν οι αστυνομικοί ύστερα από ανώνυμο τηλεφώνημα τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο αφορούσε την κατάσταση της 13χρονης. Οταν η μικρή εντοπίστηκε ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ο επιθεωρητής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει την ψυχολογική κατάστασή της. Αν και δεν ήταν «φυλακισμένη», κρίθηκε σωστό να μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον.

Τέλος, ο Φϊνεϊ αρνήθηκε να πει οτιδήποτε σχετικά με τη μητέρα του κοριτσιού και κατά πόσο γνώριζε οτιδήποτε. Ο πατέρας και οι άλλοι κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν ενώπιον της Δικαιοσύνης τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: dete