Φουλ το “γκάζι” αλλά άρπαξαν τις χειροπέδες! – Θα πουλούσαν το αυτοκίνητο στα κατεχόμενα

Τυχερός στην ατυχία του και στην απροσεξία του αποδείχθηκε 55χρονος από τη Λεμεσό, του οποίου άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο πολυτελείας την ώρα που εκείνος είχε μεταβεί σε περίπτερο.  Άμεση η αντίδραση της αστυνομίας που εντόπισε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο στη Λάρνακα λίγες ώρες μετά και συνέλαβε τους κλέφτες. Με περγαμηνές οι κλέφτες αφού είναι αυτοί που μπήκαν με αυτοκίνητο στη ΣΠΕ Παρεκκλησιάς τον περασμένο Απρίλη!  Τι θα έκαναν το αυτοκίνητο;

Η κλοπή του αυτοκινήτου μάρκας Lexus διαπράχθηκε στις 10.30 χθες βράδυ.  Ο 55χρονος ιδιοκτήτης κατέβηκε σε περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Κολωνακίου στην Λεμεσό αφήνοντας το αυτοκίνητο του αξίας πέραν των 25 χιλιάδων ευρώ,  αναμμένο, με τα κλειδιά στη μηχανή. Πέντε λεπτά όμως ήταν αρκετά αφού την ώρα που ο ιδιοκτήτης εξυπηρετείτο στο περίπτερο, οι κλέφτες καραδοκούσαν.

Τρίβοντας τα χέρια για την «τύχη» τους,  οι ριφιφίδες άρπαξαν το αυτοκίνητο και έγιναν καπνός! Βγαίνοντας από το περίπτερο ο 55χρονος διαπίστωσε, σοκαρισμένος, ότι το αυτοκίνητο του εξαφανίστηκε και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία. Περίπολα της αστυνομίας μετέβησαν  επί τόπου και άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές διευθύνσεις των άλλων πόλεων.

Δύο ώρες μετά, περίπολα της αστυνομίας Λάρνακας εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα.  Το παρακολούθησαν και όταν οι επιβαίνοντες σ’ αυτό σταμάτησαν έξω από καφετέρια στη Λάρνακα, τους συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε, στο κλεμμένο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο 18χρονοι από τη Λεμεσό που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία με διάφορες υποθέσεις. Συγκεκριμένα, εναντίον των δύο νεαρών εκκρεμεί υπόθεση ένοπλης ληστείας σε φούρνο και διάρρηξης και απόπειρας κλοπής από τη ΣΠΕ Παρεκλησιάς στις 29 Απριλίου του 2015, όταν φέρονται να εισήλθαν εντός της τράπεζας με αυτοκίνητο!

Οι δύο οδηγήθηκαν στα αστυνομικά κρατητήρια της Λεμεσού.  Φέρονται να ανέφεραν ότι σκόπευαν να πάρουν το αυτοκίνητο στα κατεχόμενα για να το πωλήσουν.  Ισχυρισμοί  που αν ευσταθούν, τότε η αστυνομία ενδεχομένως να είναι σε θέση να εξιχνιάσει και άλλες υποθέσεις κλοπών αυτοκίνητων.