“Φορτωμένοι” ναρκωτικά στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Θα διοχέτευαν στην Κύπρο 23 κιλά κάνναβης

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισε και κατάσχεσε χθες βράδυ η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από οργανωμένη επιχείρηση.

Πιο συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν) κατέσχεσε χθες βράδυ (Παρασκευή 25/9) μεγάλη ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 23,656 γραμμαρίων, που εντοπίστηκε στην κατοχή 52χρονου και 48χρονης, οι οποίοι αφίχθηκαν από την Ελλάδα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.40μ.μ. ανακόπηκε από Τελωνειακούς Λειτουργούς ο 52χρονος για έλεγχο των αποσκευών του. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν σε ταξιδιωτική βαλίτσα 10 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους 12,496 και ο 52χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εξάλλου, γύρω στις 10.40μ.μ. εντοπίστηκε επίσης 48χρονη, η οποία συνόδευε τον 52χρονο κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όπως διαπιστώθηκε, σε άλλη ταξιδιωτική τσάντα που είχε κρύψει η ίδια σε σημείο εντός του Αεροδρομίου, υπήρχαν 7 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 11,160 και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών διερευνά την υπόθεση.