Φονικό στη Λάρνακα: Ψάχνουν τον δράστη σε πρώην και νυν εραστές του θύματος

Στους πρώην αλλά και τους νυν εραστές του θύματος ψάχνουν οι ανακριτές τον δράστη του άγριου φονικού της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλλα Ρόσα που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής άγρια δολοφονημένη στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος της στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας. Αν και προς το παρών οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι, οι ανακριτές αισιοδοξούν ότι σύντομα θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Με τα όσα έχουν καταφέρει να συλλέξει μέχρι τώρα οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, θεωρούν ως πιο πιθανό σενάριο, ο φόνος της άτυχης 36χρονος να είναι έγκλημα πάθους από κάποιο εραστή της ο οποίος τυφλώθηκε από ζήλια μιας και το πανέμορφο θύμα ζούσε έντονη ζωή. Εξ ου και οι προσπάθειες των ανακριτών εστιάζονται στον εντοπισμό των προσώπων με τα οποία το θύμα διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Βέβαια οι ανακριτές δεν αποκλείουν και άλλα ενδεχόμενα, για αυτό και διερευνούν με πάσα σοβαρότητα ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια ειπωθεί από τα πρόσωπα που έχουν κληθεί για ανάκριση αλλά και το όποιο στοιχείο περιέλθει στην κατοχή τους.

Untitled

Το ότι ο δράστης ή οι δράστες  ήταν οικείοι με το θύμα τεκμηριώνεται πλήρως από το γεγονός ότι στο διαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και όπως όλα δείχνουν το θύμα άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο της, ή ο ίδιος κατείχε κλειδί.  Δεδομένο είναι επίσης και το ενδεχόμενο ο θύτης να είχε τηλεφωνική επαφή με την 36χρονη στοιχείο που θέλησε να εξαφανίσει, αφού όπως όλα δείχνουν φεύγοντας πήρε τα κινητά τηλέφωνα της νεκρής.  Τηλέφωνα που ψάχνουν οι ανακριτές, οι οποίοι έχουν στα χέρια τους , τον ένα τουλάχιστο αριθμό του τηλεφώνου της άτυχης Ντανιέλλας για το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για αποκάλυψη των τηλεφωνικών της δεδομένων. Πέραν των τηλεφώνων, οι ανακριτές έχουν πάρει αρκετά τεκμήρια από τη σκηνή του άγριου φονικού σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το δράστη.  Το γεγονός ότι το σαλόνι ήταν ιδιαίτερα ακατάστατο, ενδεχομένως λόγω πάλης μεταξύ θύτη και θύματος, δημιουργεί στους ανακριτές αχνές ελπίδες ότι θα εντοπιστεί γενετικό υλικό του δολοφόνου.

Παράλληλα συνεχίζεται εντατικά η λήψη καταθέσεων από το ερωτικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 36χρονης  και δεκάδες είναι τα πρόσωπα που έχουν κληθεί και ανακριθεί το τελευταίο 24ώρο με τους ανακριτές να παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα διαλευκάνουν την υπόθεση.

Το θύμα το οποίο διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο και ασχολείτο με την τοποθέτηση ψεύτικων νυχιών και μανικούρ, εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος της που βρίσκεται στην Οδό Τούζ Χανέ, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας, κοντά στη περιοχή Μακένζυ από  35χρονη ομοεθνή και φίλη της  μετά από παρέμβαση κλειδαρά.