Υπό 8ημερη κράτηση ο πατριός βιαστής – Ανατριχιαστικές λεπτομέριες στην δικαστική αίθουσα

Ανατριχιαστικά και συγκλονιστικά  είναι αυτά που ακούστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για τα όσα φέρεται να βίωνε τα τελευταία τέσσερα χρόνια η 16χρονη από τη Ρουμανία στα χέρια του πατρίου της.
Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, το μαρτύριο της ανήλικης ανακάλυψε η ίδια η μητέρα της όταν μία μέρα επέστρεψε νωρίτερα από τη δουλειά και είδε τον Αιγύπτιο σύντροφο της να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη της.
Σύμφωνα επίσης με την καταγγελία της νεαρής, τα αδικήματα διαπράχθηκαν από το 2011 μέχρι το 2015, όταν δηλαδή η ανήλικη ήταν περίπου 11 χρόνων. Τα αδικήματα διαπράττονταν είτε στο σπίτι του της νεαρής, τις ώρες που η μητέρα απουσίαζε, είτε σε χώρο που ενοικίαζε στον Αιγύπτιο ο εργοδότης του. Η τελευταία φορά που ο πατριός φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τη κοπέλα παρά τη θέληση της ήταν πριν από δύο μήνες.
Υποθέσεις βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού ηλικίας κάτω των 13 ετών, διαφθοράς νεαρής ηλικίας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης και απειλής, εξετάζει η Αστυνομία στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρή ηλικίας 15 χρόνων, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, μετέβη σε Αστυνομικό Σταθμό κοινότητας της επαρχίας Λάρνακας και κατήγγειλε ότι ο πατριός της, ηλικίας 46 χρόνων από την Αίγυπτο, τη βίαζε επανειλημμένα και ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τη μητέρα της νεαρής. Ο Αιγύπτιος που είναι εργάτης στο επάγγελμα, φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να απειλούσε τη κοπέλα να μην αναφέρει τίποτε στη μητέρα και τον αδελφό της γιατί θα μαχαίρωνε και τους δύο.
Η νεαρή εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα επί παλαιού εδάφους.
 Το Επαρχιακό Διακαστήριο Λάρνακας  εξέδωσε 8ήμερο διάταγμα κράτησης του υπόπτου.