Υπό πενθήμερη κράτηση οι δυο για τους πυροβολισμούς και την βόμβα

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί τα δύο  αδέλφια  από τη Λεμεσό,  ηλικίας  45 και 47 χρόνων που συνέλαβε χθες η αστυνομία σε σχέση με τους πυροβολισμούς σε αυτοκίνητο επιχειρηματία στη Λεμεσό με πιστόλι στις δύο χθες τα ξημερώματα και την έκρηξη βόμβας εναντίον του αυτοκινήτου του αδελφού του ένα μήνα πριν.

Αν και οι δυο αρνούνται ενοχή στην υπόθεση, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για πέντε μέρες.

Εναντίον των δύο προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχονται στην υπόθεση, έτσι οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης και αργά χθες το απόγευμα τους συνέλαβαν. Συγκεκριμένα, οι δύο ύποπτοι, φέρονται να ήταν οι προηγούμενοι ενοικιαστές εστιατορίου που ανήκει τώρα στον παραπονούμενο  και τον αδελφό του, συνιδιοκτήτη εστιατορίου, ο οποίος είχε γίνει και αυτός στόχος εγκληματικής ενέργειας πριν από ένα περίπου μήνα.

Οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του 45χρονου ιδιοκτήτη του όταν άγνωστοι άδειασαν κυριολεκτικά το πιστόλι εναντίον του ρίχνοντας οκτώ συνολικά σφαίρες.