Υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης ο νταής Παλαιστίνιος – βαριές οι κατηγορίες

Στα αστυνομικά κρατητήρια μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ημερομηνία έναρξης της δίκης του ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακα θα παραμείνει ο Παλαιστίνιος που συνελήφθη χθες βράδυ μετά που επιτέθηκε και κτύπησε την πρώην συμβία του και τρεις αστυνομικούς.

Αν και αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία, οδηγήθηκε το πρωί στο ενώπιον του δικαστηρίου όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του για αδικήματα που αφορούν τη βία στην οικογένεια, παράνομη είσοδο σε κατοικία, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλή χρήσης βίας, ανησυχία, μέθη, δημόσια εξύβριση, επίθεση εναντίον αστυνομικών, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη και τραυματισμό αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Παλαιστίνιος μπούκαρε, χθες το απόγευμα, στο σπίτι της πρώην συντρόφου από σπασμένο παράθυρο, την χτύπησε και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει. Έντρομη η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία Κιτίου. Λίγο αργότερα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 31χρονου, ο οποίος προέβαλε αντίσταση, επιτέθηκε και κτύπησε τρεις αστυνομικούς τραυματίζοντας τους δύο.