Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ;

Όλα τα είχαμε οι φάκελοι για τα στημένα μας έλειπαν , άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η UEFA στέλνει τους περιβόητους κόκκινους φακέλους.

Και στο παρελθόν λάβαμε κόκκινους φακέλους για παιχνίδια του Κυπριακού πρωταθλήματος, τι έγινε; Μα φυσικά έρευνα Που κατέληξε ; Μα που αλλού στο συρτάρι, δεν είναι εύκολο να βρεθούν στοιχεία μιας και οι φάκελοι αφορούν ύποπτη στοιχηματική κίνηση.

Όση έρευνα και να κάνει η αστυνομία είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν στοιχεία , για αυτέ τις υποθέσεις αυτό είναι γεγονός. Το ότι όμως δεν υπάρχουν στοιχεία δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και υπόθεση.

Η αστυνομία θέλει και χρειάζεται την συμβολή των σωματείων και φυσικά της ομοσπονδίας η οποία μέχρι στιγμής σφυρίζει αδιάφορα, όχι μόνο για την τελευταία περίπτωση αλλά για όλες.

Μετά τις αποκαλύψεις από τον ΠΑΣΠ για τους ποδοσφαιριστές που θεωρούν ότι αρκετά παιχνίδια είναι στημένα θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη κινητοποίηση από τους αρμόδιους , αντί όμως για αυτό ακούσαμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας να μας μιλά για εξωγήινους και διάφορα περίεργα, θέλοντας να μας πείσει ότι επειδή το πιστεύουν οι παίκτες δεν σημαίνει ότι γίνεται

Δεν λέμε ότι όντως υπάρχουν στημένα , αλλά ένα είναι το σίγουρο ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά .

Πλέον, με το στοίχημα στο προσκήνιο, τα πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου πήραν μια νέα τροπή και χρειάζεται προσοχή από όλους και αν μη τι άλλο αυτές οι υποθέσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με την δέουσα σοβαρότητα από όλους.