Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε κ. Κωνσταντίνου; – Το γινάτι βγάζει μάτι!

Γεμάτη, εντάσεις, αλληλοκατηγορίες και υπονοούμενα  ήταν η συζήτηση που διεξήχθη χθες στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής αναφορικά με το θέμα των διαδικασιών, των πρωτόκολλων και των πρακτικών που ακολουθούνται σε σχέση με τη διαχείριση σορών στα νεκροτομεία καθώς και για τη διοικητική δομή των εργαζομένων σε αυτά.

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη  εντύπωση ήταν τα υπονοούμενα αλλά και η γενική στάση του προέδρου της Επιτροπής Κώστα Κωνσταντίνου τα οποία δεν αφορούσαν τα επαγγελματικά του προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Σοφοκλή Σοφοκλέους, αλλά παρασκηνιακές συζητήσεις για τραπεζώματα και «φάγωμα» συναδέλφων του.

Η συζήτηση ξέφυγε ο κ. Κωνσταντίνου δεν άγγιξε την ουσία που ήταν τα πρωτοκόλλα και ο τρόπος λειτουργίας των νεκροτομείων αλλά αναλώθηκε και πάλι με τα καπετανάτα, τους δερβέναγες και τις συμπεριφορές οι οποίες δεν είναι δεοντολογικά αρμόζουσες όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής.

Αυτό που ξενίζει κ. Κωνσταντίνου είναι η εμμονή σας ότι οι άλλοι τρεις ιατροδικαστές «θέλουν να φάνε», κατά την έκφρασή σας, τη νεότερη ιατροδικαστή του τμήματος.

Αν ξέρετε κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν άλλοι γιατί δεν το αποκαλύπτετε; Το apkalipsi.com κατέχει την επιστολή αξιολόγησης για την εν λόγω ιατροδικαστή της οποίας συνεχίζουν να ανανεώνουν το συμβόλαιο.

Ακόμα περιμένουμε την απάντηση του Υπουργού Υγείας ο οποίος ζήτησε έρευνα και αξιολόγηση!

Είναι δικαίωμα κάθε πολιτικού και κάθε προσώπου να διαχειρίζεται το προσωπικό του κεφάλαιο όπως εκείνος κρίνει. Όπως δικαίωμα και κάθε πολίτη είναι να τον κρίνει και να τον κατακρίνει.

Καμία αντίρρηση ότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται. Όταν, όμως αυτά που γίνονται ανατρέπουν βίαια την κοινή λογική, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τα κρύβει κάτω από το χαλί και οι πολίτες να τα μαθαίνουν τελευταίοι όπως οι κερ….ς.

Αν επιμένετε ότι κάποιος δημόσιος λειτουργός πρέπει να μείνει στο πόστο, του πρέπει να δώσετε και τα ανάλογα επιχειρήματα. Αυτοί που δουλεύουν μαζί όλη μέρα ίσως ξέρουν κάτι  περισσότερο από εσάς κ. Κωνσταντίνου.

Οι φωνές και ο εκφοβισμός δεν είναι η σωστή συνταγή για την επίλυση ενός προβλήματος.

Αν χαθεί ο έλεγχος κ. Κωνσταντίνου, μια σπίθα αρκεί για να βάλει πυρκαγιά.

Αν υπάρχει κάτι που δε γνωρίζουμε κύριε Πρόεδρε της αρμόδιας επιτροπής πείτε το…

Nεκτάριος Μαρκέτος